KAOS GL Derneği Ayrımcılık Karşıtı Dersleri Başlıyor

Kaos GL Derneği, “Ayrımcılık Karşıtı Dersler” kapsamında üniversitelerde öğrenci ve akademisyenle bir araya gelmeye devam ediyor. 2018 bahar döneminde Ankara'da ondan fazla üniversiteye konuk olan dersler güze hazır!

Birçok meslek elemanına cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğine ilişkin doğru bilgilere ilk elden, öğrencilik hayatında ulaşma imkanı tanıyan Ayrımcılık Karşıtı Dersler, öğrencilerin alanında uzman kişilerle bir araya gelmesini de sağlıyor.

Ayrımcılık Karşıtı Dersler neden sizin kampüsünüzde olmasın?

Kaos GL Derneği Ankara’da farklı üniversitelerin eğitim bilimleri, sosyoloji, kamu yönetimi, siyasal bilgiler, uluslararası ilişkiler, iletişim, kadın çalışmaları, sosyal hizmet, psikoloji, psikolojik rehber danışmanlık, hukuk, tıp ve sağlık bilimleri gibi fakülte ve bölümlerin derslerine konuk olarak birlikte ders yapıyor.

Akademisyen ve öğrencilerden gelecek davetleri değerlendiren Kaos GL, derslerin alanı ve kapsamı üzerinden cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığı ile LGBTİ+ konularının tartışılmasına katkı sunuyor.

LGBTİ+ alanında çalışmak isteyen öğrenci ve akademisyenler, “Ayrımcılığa Karşı Dersler” programı kapsamında Kaos GL Derneği’ne egitim@kaosgl.org adresinden ulaşabilir.

Öğrenciyim ne yapabilirim?

Ders programında yer alan konular içerisinde LGBTİ+ alanı ile ilişkilendirilecek herhangi bir gündem var ise ders hocası ve Kaos GL ile iletişime geçebilirsiniz.

Hocayım ne yapabilirim?

Kaos GL birçok farklı alanda multidisipliner akademik üretimin de gerçekleştiği bir kurum. Herhangi bir dersinizin bir gününü Kaos GL ile birlikte yürütmek isteyen hocalar da aynı adresten Kaos GL ile iletişime geçebilir.

Kaynak: KAOS GL