Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı Operasyon Sorumlusu Arıyor

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı Nahıl iktisadi işletmesi için operasyon sorumlusu arıyor.
Nahıl İktisadi İşletmesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı tarafından 2003 yılında dar gelirli kadınların ekonomik olarak güçlenmeleri için, ürünlerini iyileştirmek ve pazarlamak amacıyla kurulmuştur. Kadın kooperatifleri ve bireysel üreticiler tarafından üretilen el işlerine tasarım desteği vererek bu ürünleri iyileştirmekte, pazarın ihtiyaçlarına uygun hale getirmektedir. Ayrıca yöresel, dayanıklı gıda ürünlerine ruhsatlandırma ve ambalaj desteği vermekte, tüm bu ürünlerin ulusal ve uluslararası pazarda yer almaları için pazarlama faaliyetleri yürütmektedir. Her yıl yaklaşık 400 kadının ürünü, İstanbul, İzmir ve Mardin’de faaliyet gösteren üç adet Nahıl mağazasında ve e-ticaret sitesinde satışa sunulmakta; kurumsal işbirlikleriyle kadınlar iş dünyası ile buluşturulmakta ve işlerini büyütmeleri ve sürdürebilmeleri hedeflenmektedir.
Nahıl, İstanbul’daki mağazasında görevlendirmek üzere kurumsal projelerini yürütecek, e-ticaret sitesini ve sosyal medya hesaplarını yönetecek, aşağıdaki özelliklerde ekip arkadaşı aramaktadır.
Aranan özellikler:
– Benzer işlerde çalışma veya proje planlama ve yürütme deneyimi
– Kadınlarla iletişimi güçlü, sosyal çalışmalar konusunda hevesli
– İyi derecede organizasyon ve iletişim becerisi
– Ekip çalışmasına yatkınlık, çözüm odaklılık, inisiyatif alabilme becerisi
– Cumartesi günleri çalışma konusunda esneklik
– İyi derecede Microsoft Office bilgisi
– Sosyal medyayı etkin kullanım becerisi
– Ön muhasebe bilgisi tercih sebebidir.
İlgilenen adayların özgeçmişlerini ve en fazla bir sayfalık niyet mektuplarını 15 Ekim 2018 tarihine kadar “Nahıl Operasyon Sorumlusu” konusuyla kedv@kedv.org.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

Nahıl Beyoğlu Adres: İstiklal Cad. Şehit Muhtar Mah. Bekar Sk. No:17 Beyoğlu – İSTANBUL

Tel: 0212.292 26 72 /  251 90 85  Faks: 0212.249.15.08