STK Clinique: Dijital Liderlik Eğitim Başvuruları

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi (CIES) tarafından yürütülen STK Clinique eğitimleri “Dijital Liderlik”le devam ediyor. Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği’yle (TKSSD) birlikte 25 Eylül 2018 tarihinde düzenlenecek eğitimi, dijitalleşme, liderlik ve eğitim konularında uzmanlaşan Gökhan Yücel verecek.

Dijital dönüşüm, yapay zeka, blokzincir (blockchain), veri temelli düşünme, girişimcilik, inovasyon gibi kavramların tartışılacağı eğitimde, dijital çağın eğilimleri ve bu eğilimlerin çeşitli alanlardaki uygulamaları da ele alınacak. Gökhan Yücel eğitimin ikinci bölümde, bir dijital liderde bulunması gereken temel özelliklerden yola çıkarak, ‘Dijital Dönüşüm Liderliği’ başlıklı interaktif bir atölye çalışması düzenleyecek. Bu bölümde katılımcılardan dijital dönüşüm stratejisi çerçevesi oluşturmaları istenecek.

STK Clinique, STK çalışanları, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi hedefliyor ve bu grupların katılımını teşvik ediyor. Dijital Liderlik, 11. STK Clinique eğitimi olacak. Eğitimler, Kadir Has Üniversitesi Araştırma Merkezleri Binası’nda veriliyor.

STK Clinique Nedir?

Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi tarafından oluşturulan STK Clinique,  ayda yaklaşık ortalama iki defa sivil toplum çalışmalarını desteklemek üzere eğitimler düzenliyor. Bir gün süren eğitimler, sivil toplum kuruluşlarının hızla değişen dünyaya uyum süreçlerine destek olmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda STK Clinique, sivil topluma gönül vermiş gençlerin bilgiyle donanmalarını, becerilerini güçlendirmeyi ve karar alma süreçlerine daha etkin katılımlarını sağlamayı hedefliyor. Eğitim konuları hem ülkemizde hem de dünyadaki güncel gelişmelere ve temelde STK’ların aktif rol oynadığı alanlara odaklanıyor.

“İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlenmesi’’ projesi kapsamında düzenlenen eğitimler, katılımcılar ve eğitimciler için bir diyalog platformu yaratıyor. STK Clinique programları bunun yanı sıra kendini yenileyen, deneyimli eğitmenlerle tanışma, onların  bilgi ve vizyonlarından ilham alma fırsatı sunuyor.

BAŞVURU İÇİNhttps://goo.gl/forms/3c07lfVevFJzbpl22