Pi Gençlik Derneği Tam Zamanlı Ofis Koordinatörü Arıyor

Pi Gençlik Derneği, 24 Mart 2014 tarihinde kuruluş çalışmalarına başlamış ve şu anda Türkiye’ deki en aktif gençlik derneklerinden biridir. Gençlik hakları ve sorunları temelinde çalışmalar yapan derneğimiz bu amaç doğrultusunda projeler üretir, uygular ve ortaklıklar geliştirir. Gençlik hakları ve sorunları dışında ayrıca 5 çalışma konusu bulunan derneğimizin bu 5 çalışma konusu da gençlik hakları ve sorunları ile doğrudan ilişkilidir.

Ayrıca derneğimiz AB tarafından desteklenen ve ülkemizinde program ülkesi olduğu Erasmus Plus kapsamında gençler için ücretsiz yurt dışı fırsatları sunmaktadır. İzmir merkezli faaliyetlerini yürüten derneğimizin başka bir şubesi yoktur, birçok çalışması ulusal çapta gençler ve diğer sivil toplum kuruluşları tarafından takip edilmektedir. Derneğimiz ayrıca Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact) imzacılarından biridir. Pi Gençlik Derneği hakkında daha fazla bilgi için web sitemizdeki “Hakkımızda” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Pi Gençlik Derneği, STGM ve AB tarafından desteklenen BİRLİKTE programı kapsamında 2 yıl süre ile tam zamanlı çalışacak bir ofis koordinatörü aramaktadır. Tam zamanlı bu iş ilanı ile ilgilenen kişiler için çalışma koşulları, aranan özellikler ve başvuru şekli hakkında aşağıda gerekli bilgilendirmeyi bulabilirsiniz.

Başlama Tarihi: Eylül 2018
Çalışma Saatleri: 09:00 – 18:00
Çalışma Süresi: Haftalık en fazla 45 saat
Çalışma Günleri: Haftanın 6 günü (Pazar hariç)
Çalışma Yeri: Dernek Merkezi (Konak-İzmir)
Alınacak Kişi Sayısı: 1 (Bir)
Son Başvuru: 31 Ağustos 2018 saat 23.00

Çalışma Koşulları
Ofis koordinatörü, derneğimizin diğer ofis ekibinin görev ve sorumlulukları arasındaki ilişkiyi sağlar ve evrak işlemlerinin takibini yürütür. Aynı zamanda posta takibi, gelen-giden evrak kaydı, belirli e-posta adreslerinin takip edilmesi ve yanıtlanması, düzenli olarak ofiste yürütülmesi gereken diğer işlemlerin takibini sağlar. Ayrıca ofisimizi ziyaret eden gençlerden bilgi almak isteyen kişilere gençlik fırsatları hakkında bilgi verir. Genellikle ofiste bilgisayar başında çalışacak ofis koordinatörü gerekli durumlarda derneğimizi temsilen yurtiçi ve yurtdışı seyahatlere de katılacaktır. Seyahatler dışında ofiste bulunduğu zamanlarda çalışma saatleri ve günleri yukarıda belirtildiği gibidir. Ofis koordinatörüne, ofis içerisinde bir çalışma masası, bilgisayar ve kişisel bir dolap sağlanacaktır. Ayrıca işe alınan aday göreve başlamadan önce derneğimiz hakkında genel bilgi, diğer ekip üyeleri, faaliyet alanlarımız, geçmiş çalışmalar ve gelecek planlarımız doğrultusunda bir oryantasyon eğitimi alacaktır. Ofis koordinatörü maaş + sigorta imkanına sahip olup yemek ve yerel ulaşım gideri kendisine aittir.

Adaylarda Aranan Özellikler

  • 18-35 yaş aralığında
  • İzmir’ de yaşayan veya işe kabul edildiği takdirde İzmir’ e taşınabilecek
  • Gençlerle ve gençlik çalışmaları alanında çalışma konusunda istekli veya deneyimli
  • Sivil toplum sektöründe kariyer hedefi olan
  • Microsoft Office ve Windows kullanıcı seviyesinde iyi derecede kullanabilen
  • Lise, meslek yüksekokulu veya lisans mezunu
  • Farklı uygulamalara ve sosyal medya platformlarına hızlıca adapte olup, hatasız kullanabilen
  • Takım çalışmasına yatkın, takımdaki kişilere değil hedefe odaklanma becerisine sahip
  • Sorunun kendisine takılıp kalmadan çözüm odaklı düşünebilen
  • Etik ve hukuk kurallarına dikkat eden
  • Analitik düşünme becerisine sahip olup attığı/atacağı adımların kurum/proje içerisindeki diğer etkilerini hesaplayabilecek
  • Proje fotoğraflarını incelerken/elerken kendi tatil fotoğraflarını inceliyormuş gibi hevesli çalışabilecek
  • Proje için hazırlanacak gençleri sanki kendisi o projeye kabul edilmiş gibi hevesli ve istekli bir şekilde destekleyecek
  • Evrak, e-posta ve mesaj takibi konusunda düzenli ve disiplinli
  • Farklı dil, din, kültür ve cinsiyetteki kişiler ile çalışma konusunda önyargısı olmayan
  • Yabancı dil şartı yoktur. Diğer koşulları sağlayıp ayrıca İngilizce yabancı dil becerisine sahip adaylar öncelikli değerlendirilecektir.
  • Bu pozisyon sadece TC Vatandaşlarına yöneliktir.

Başvuru Şekli ve Sonraki Süreç
Tam zamanlı ofis koordinatörü ilanı ile ilgilenen adayların fotoğraflı Türkçe özgeçmişlerini en fazla 1 sayfalık motivasyon mektubu ile birlikte hr@pigenclikdernegi.org adresine göndermeleri gerekmektedir. Lütfen e-postanızın konu kısmına “ISILANI-01” yazınız. Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2018 saat 23.00‘ tür. Son başvuru tarihinden sonra kısa listeye kalan adaylar ile yüz yüze veya Skype üzerinden mülakat yapılacaktır. İş başvurusu kabul edilen adayın Eylül ayı içerisinde işe başlaması beklenmektedir.