Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Eğitimi

Kentsel Gelişim Derneği KEGED Tarafından Yürütülen  2017-1-TR01-KA347-047639 Nolu Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi Projesi ; T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI TÜRKİYE ULUSAL AJANSI Erasmus+ “KA347 – Yapılandırılmış Diyalog: Gençler ve Politika Yapıcılar Arasında Diyalog” Programı kapsamında desteklenmektedir.

Projenin Karadeniz Bölgesi Koordinatörlüğünü Genç Yaşamın Sesleri Derneği üstlenmektedir.

Yerel Yönetimlerin, sundukları hizmetlerin planlamasını yaparken gençlerin beklentilerini dikkate alarak yapacakları hizmetlerden daha fazla verim alınabilmesi amacıyla hazırlanan projemiz kapsamında; yedi ayrı bölgede belirlediğimiz ortak kurumlarla gençlerin ve yerel yönetim temsilcilerinin katılacağı gençlik toplantıları gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantıya KARADENİZ Bölgesinde yaşayan 18-30 yaş aralığında olan sosyal, kültürel sanatsal ve bilimsel alanlarda çalışma yapan ve faaliyet gösteren aktif gençlerin bir araya getirilmesi ve yerel yönetimlerle diyalog kurmalarına yardımcı olunarak;

– yerel yönetimlerden beklentilerini belirlemek,

– gençlerin yerel yönetimlerden beklentilerini analiz etmek,

– bu beklentilerin uygun olanlarının ilgili yerel yönetimlere iletilmesi sağlamak,

– Stratejik Plan ve Performans Programına dahil edilebilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

KARADENİZ Bölge  toplantısı için son başvuru tarihi 28 Temmuz 2018’tir. Katılımcılar 29 Temmuz 2018 günü seçilerek ve  www.facebook.com/kentselgelisimdernegi adreslerinden ilan edilecektir. Ayrıca kişiler ile telefonla iletişime geçilecektir. Toplantıya seçilenlerin Konaklama ve Ulaşım Masrafları proje kapsamında karşılanacaktır. Toplantının teknik detayları ile ilgili bilgiler seçilen katılımcılara ayrıca paylaşılacaktır.

Eğiteme Seçilen Katılımcılara Youthpass sertifikası Verilecektir.

Başvuru İçin : https://goo.gl/forms/sURFay0mDsIORueL2

Eğitim Tarihi ;

10-11-12 Ağustos  2018

Eğitim İli : Samsun

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:

İletişim Bilgisi

0545 652 58 73

Kentsel Gelişim Derneği

kentselgelisimdernegi@gmail.com

İlgili Yazılar

Tüm Haberler