Akdeniz Gençlik Derneği Gönüllü Çalışma Arkadaşları Arıyor

Akdeniz Gençlik Derneği olarak Aralık 2017 tarihinden itibaren Türkiye gençleri için durmadan artan bir ivme ile çalışmaya devam ediyor.

Çalışma, yardımlaşma ve topluma fayda sağlama hayatının en temel yapı taşlarını sizlerin bize güveni ve bizimle çalışma azminiz ile oluşturduk. Gücünü gençlikten heves ve heyecandan alan Akdeniz Gençlik Derneği dünden bu güne birçok etkinlik yapmış bunların yanı sıra birçok proje geliştirmiş ve gerçekleştirmiştir.

Bahsi geçen bütün faaliyetleri deneyimli daha da önemlisi istekli ekiplerimiz ve destekçilerimiz ile birlikte hayata geçirdik. Bu tarihten itibaren de yapılacak olan planlanmış bütün etkinlikler de üyelerimizin koordine çalışmaları ile başarıları göğüsleyeceğimize şüphemiz yok.

Akdeniz Gençlik Derneği olarak bünyemizde bulunan birçok ekibimizde gönüllü olarak yer alabilirsiniz bu ekipler de hem kendinizi geliştirebilecek hem ekip ruhunu tadabilecek hem de sivil toplum adına birbirinden güzel etkinlik ve işlere imza atabileceksiniz. Gelin yeni başarıları beraber göğüsleyelim. Birlikte çalışalım omuz omuza verelim. Akdeniz Gençlik Derneğinin her gönüllüsü derneğimizin ta kendisidir.

Ayrıca yolumuzu daha iyi çizebilmek için yurtiçi ve yurtdışındaki organizasyonlar ile güçlü bağlantılar kuruyoruz. Bizi daha yakından tanımak web sitemizi yada sosyal medya hesaplarımızı incelemenizi öneriyoruz.

Neler Yapıyoruz?

-Erasmus + (Gençlik Değişimi18-30 Yaş),(Eğitim Kursu Yaş Sınırı Yok)

-Ekolojik Tarım Uluslararası Değişim Programı

-Yurtdışı Eğitim Danışmanlık (Lisans, Yüksek Lisans)

-Kişisel Gelişim Etkinlikleri

-Gençlik Politikalarının İyileştirilmesi Katkıda Bulunacak Çalışmalar

-Gençlik Sorunları Üzerine Çalışmalar

-Staj (Staj Yeri Bulma)

-Ücretsiz Yurtdışı Fırsatları Bilgilendirme Toplantıları

-Çevre, Doğa Koruma Çalışmaları

-Gezi, Tur

-Kamp, Doğa Etkinlikleri

-Seminer, Konferans, Panel

-Sosyal Eğlence Etkinlikleri

-Gençlik Festivalleri

-Dil Kursları

Gönüllü Adaylarından Beklenen Özellikler :

  • Yüksek motivasyon ,güçlü iletişim becerisi,
  • Sivil toplum kuruluşlarına ilgi duyan, gönüllülük, sivil toplum kavramlarının farkında,
  • Ekip çalışmasına yatkın, enerjik, iletişim becerileri ve özgüveni yüksek,
  • Haftalık en az 1-2 saatini karşılıksız bu işe adayabilecek,
  • Enerjisini daha güzel bir dünya için harcamak isteyen,
  • Sivil toplum çalışmaları için motivasyon sahibi olmalarını
  • Liderlik becerisine sahip olmalarını,
  • Farklı kültürlerden kişilerle yansız, ayrımcılık yapmadan, eşit mesafe ilişki çalışabilen,
  • İstatistik, grafik tasarımı, Türkçe-İngilizce çeviri alanında katkı sunmak isteyenlere özellikle ihtiyacımız bulunmaktadır.

*Çalışmalarımız ve toplantılarımız genellikle online sürdürüleceği için başka bir yerlerde ikamet etmeniz sorun oluşturmayacaktır.

Çalışmalarımız Türkiye’nin dört bir tarafındaki gençler ile birlikte online yürütülmektedir. Bu sayede hem zaman hemde gönüllü olmak için bir yerde bulunma zorunluluğunu ortadan kaldırıyoruz. Yıl içinde dernekteki ve ekiplerdeki arkadaşlarımızın bir araya gelebileceği etkinlikler faaliyetler planlıyoruz dernekteki arkadaşlarımız bu sayede birbirleri ile birlikte etkileşime girmiş oluyorlar.

Gönüllülerimiz, aynı zamanda illerinde, ilçelerinde veya üniversitelerinde yürütülen faaliyetlere katılabilecekleri gibi Genel Merkez tarafından yürütülen çalışmalarda da görev alabilmektedir.

Derneğimize gönüllü olarak yer alacak arkadaşlarımız 1 hafta oryantasyon sürecinden geçecektir daha sonra derneğimizdeki görevine başlayacaktır.

Başvuru Linki:  https://goo.gl/forms/zzrWOI9SzQx5noJs1

*Bu ilan, personel alımı ilanı olmayıp, gönüllülük esasına bağlı olarak destek verebilecek ‘gönüllü’ adaylarına yönelik bir ilandır.

Kaynak: AB-ilan