Sosyal Sorumluluk Platformu İçin Proje Başvuruları Başladı

28 Mayıs 2018
Sosyal Sorumluluk Platformu’nun amacı, faaliyet gösterdikleri alanlarda uzman olan ve bu faaliyetlerine destek arayan STK’lar ile sosyal sorumluluk projelerine kaynak ayırmak isteyen ve doğru proje ortağı arayan kurumlar ve bireysel bağışçılar arasındaki iletişimi kolaylaştırmaktır.

Sizler de, tüm faaliyet alanlarında başvuru yapabilir, sosyal sermayeyi güçlendirmek için katkıda bulunabilirsiniz.

Sivil toplum kuruluşları; kadınlar, çocuklar/ gençler, yaşlılar, engelliler/hastalar ve aileleri, göçle gelenler, işsizler, yoksullar, kırsal ve kentsel gelişim ve çevre, terör mağdurları, gaziler ve şehit yakınları, başlıklarında proje fikirlerini  www.sosyalsorumluluk.org.tr  adresinden tanıtabilirler. STK’ların, projeleri için 5.000 ila 25.000 TL. bütçe oluşturmaları bu platform ile mümkün.

Başvuru rehberini inceleyerek uygun projelerini Web sitesindeki ‘Proje Başvurusu Yap’ linkini tıklayarak projelerini gönderebilir ve destek için çağrıda bulunabilirler.

Aynı şekilde, bu adrese giren, kamu ve özel sektör kuruluşları ile bireysel bağışçılar yine sponsorluk rehberini inceleyerek projelere katkıda bulunabilir, online bağış imkanından yararlanabilirler. Kurum ve kuruluşlara sosyal sorumluluklarını yerine getirmeleri için bir imkân yaratan platform özel sektöre bir proje ile eşleşerek de destek olma imkânını da sağlıyor.