Arapgir’de Fotoğraf Kampı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) ve Arapgir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Malatya FotoKamp’,  bu yıl dördüncü kez düzenleniyor.

Birçok ünlü fotoğraf sanatçısının katıldığı etkinlik, 28 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu çalışmaları Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi destekliyor.

Kampa katılacak olan fotoğraf sanatçıları şunlar: Hüseyin ALDIRMAZ, Sinan KILIÇ, İbrahim DEMİREL, Serkan ÇOLAK, Özcan YURDALAN, Tamer GÜNAL, Mustafa ERTEKİN, Akın ACAR, Tarık YURTGEZER ve İbrahim SUNGUR. Yurtdışından ise Kostas TSİRONİS (Yunanistan) ve Resul GULİYEV (Azarbeycan) kampa katılacak.

Kamp süresince çeşitli atölye çalışmalarının yanı sıra Engelsiz Fotoğraf Derneği de (ENFOD) kampa katılan engellilere fotoğraf kursu verecek. Nilgün ŞAHİN ve Mebrur HATUNOĞLU’nun görev alacağı  bu çalışmalar engelli fotoğraf severler açısından anlamlı olacak.

Arapgir Kanyonunda kurulacak alanlarda ki çadırlarda kalacak olan katılımcılara Arapgir Belediyesi kamp süresince ücretsiz yemek ikramında bulunacak. Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU “Geçen yıl yoğun ilgi gören fotokamp’ın bu yıl daha da yoğun olacağını düşünerek hazırlık yapıyoruz. Fotoğraf severler ve tüm halkımız davetlidir. Arapgir tarih zenginliği olan eski bir ilçe umarım vakti olanlar bu fırsatı değerlendirir” dedi.

Etiketler