İzmir, Mardin ve İstanbul’da Hak Temelli Eğitim Kursları

17 Nisan 2018
Engel Olma, Engelsiz Ol Erasmus+ KA3 Yapılandırılmış Diyalog kapsamında gerçekleştirilecek olan bir Ulusal Gençlik Toplantısıdır. Projemiz 20-24 Nisan 2018 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek bir Ulusal Gençlik Zirvesini ve ortaklarımızın ev sahipliği yapacağı üç farklı şehirde hak temelli eğitimleri içermektedir.

3 gün sürecek olan hızlandırılmış eğitimler ile proje gönüllüleri oluşturulacaktır. Bu gönüllüler projenin yaygınlaştırılması sırasında lobicilik faaliyetleri yaparak projeye destek olacaklardır.

İlk Eğitim Ege ve Akdeniz Bölgesi’nden gelen katılımcılar için Ege Kardelen Engelliler Derneği tarafından İzmir’de gerçekleştirilecektir. İkinci Eğitim Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nden gelen katılımcılar için Güneydoğu Tüm Engelliler Derneği tarafından Mardin’de ve son eğitim ise Karadeniz, İç Anadolu ve Marmara Bölgesi’nden katılımcılar için Katılımcı Gençlik Derneği tarafından İstanbul’da gerçekleşecektir. Eğitimler Mayıs-Haziran 2018’de gerçekleşecektir..Projeye 18-30 yaş arası katılımcılar seçilecektir.

Eğitim Tarihleri şöyledir:

Mardin’de gerçekleşecek olup, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde yaşayan gençleri kapsayan eğitimimiz 11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Ulaşım ve konaklama tarafımızdan karşılanacaktır.
Ulaşım ücretleri rayiç bedeller üzerinden belirlenecektir.*

Başvuru formu için tıklayınız.

Kaynak: ab-ilan