Kent Planlamada İklim Değişikliği Toplantısı

Kadıköy Kent Konseyi, İsveç Lund Üniversitesi Çevre ve İklim Araştırmaları Merkezi'nde (Centre for Environment and Climate Change) araştırmacı Doç. Dr. Doç. Johanna ALKAN OLSSON ve Kadıköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şule Sümer ile Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütlerinin katılımıyla gerçekleştirecekleri bilgi ve deneyim paylaşım toplantısına davet ediyor.

Kadıköy Kent Konseyi, Türkiye Avrupa Vakfı ve Raoul Wallenberg Enstitüsü’nün birlikte düzenlediği toplantıda, Doç. Johanna Alkan OLSSON’un başta İsveç Malmö kenti olmak üzere kent stratejik planlarının iklim değişikliğine duyarlı hale getirilmesi konusunda yapmış olduğu araştırmalar ve çalışmalar ile Şule Sümer’in “Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylem Projesi” hakkında bilgi vermesi üzerine davetlilerin katkı ve görüşleriyle değerlendirme yapılması amaçlanmaktadır.

Karşılıklı bilgi alış verişi ve deneyimi aktarımının olduğu etkinlik, katılımcıların konu hakkında soru, yorum ve değerlendirmelere açık olacak şekilde düzenlenecektir.

Katılım durumunuzu 20 Nisan Cuma günü saat 17.00’a kadar aşağıdaki iletişim adresine iletmeniz gerekmektedir.