TEDxReset 2018 – Yolaçık / Hit the Road

TEDxReset bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek buluşmalarına çağırıyor:

“Ayaklarım çok büyük değil ama, her şey ilk adımımla başladı. İleri doğru sakin, kararlı, tek bir adım. Ve öylece değiştim. Bedenim dört bir yöne doğru uzadı. İnce ellerim dünyanın öbür ucuna kadar uzandı, kollarım sardı yerküreyi, kucakladı. Ben dünyadaki herkestim. Yeryüzünden gelmiş geçmiş herkesin ilk adımıydım.
Yol çağırdı. Gittim. Sınadı. Hızlandım. Yavaşladım. Durdum. Bazen daireler çizdim. Tıkandığım da oldu. Düştüm. Dizlerim kanadı. Durmadım. Her adımım bir öncekinden daha güçlüydü. Her adım bir keşifti. Yeni yerler, yeni şeyler, kendim ve zamana dair. Bazen de yolları kendim yaptım. Yürüdüm ve önümde belirdi.
Çünkü hareket hayatın dinamiğidir. Her gün ıssız yollardan, küçük köylerden, dağ başlarından, devasa kentlerden, sokak aralarından, meydanlardan, sahillerden geçen kısa ya da uzun yolculuklar yaşadım. Yollar değişti, ülkelerden geçtim, gökyüzünün rengi döndü ve anladım ki hayatın görkemi hareketin özünden kaynaklanır.
Çünkü, çünkü… Çünkü esas olan harekettir. Öyleyse. Haydi!
“Yolaçık / Hit the Road”
Sevgili TEDxReset’çi dostlarımız 9’cu yılımızda 24 Mart 2018’de TİM SHOW CENTER’da “Yolaçık / Hit the Road” diyelim ve hep birlikte yeniden Reset’leyelim.”

Aralarında Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Organizatörü Sema Gür, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Aile Eğitimleri Direktörü Hasan Deniz, Reçel Blog kurucu editörlerinden  Rümeysa Çamdereli’nin de bulunduğu konuşmacıların “Yol Hikayelerini” anlatacakları etkinlik 24 Mart’ta Tim Show Center’da gerçekleşecek.

Etkinlik programı şu şekilde: