Sivil Sayfalar Alevi STK’ları İçin Etkili İçerik Üretme Atölyesi Başvuruları Başladı

Sivil Sayfalar Haber Atölyeleri, temsil ettikleri meseleyi gündemleştirmek, meseleyi yurttaşların ve karar vericilerin gündemine getirerek kararları ve kanaatlari etkilemek isteyen STK’ların haber üretme ve yaygınlaştırma becerilerini geliştirerek, savunuculuk kapasitelerinin güçlenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Sivil Sayfalar olarak, sivil toplum haberciliğiyle sivil toplumun tecrübesini medyaya, kamu yönetimine, siyasete, kanaat dünyasına ve diğer STK’lara görünür kılmayı amaçlıyoruz. Bu yolculuğumuzda, sivil toplum içerisindeki hem tematik hem de kültürel çeşitliliğe dikkat çekiyor, yayınlanan içeriklerde de bu çeşitliliği yansıtmaya özen gösteriyoruz. Yerel örgütlenmelerden hak savunuculuğu yapan kuruluşlara, uzmanlık eksenli kuruluşlardan hayırseverlik eksenli kuruluşlara kadar tüm sivil toplumun Sivil Sayfalar’da yer edinmesi için çalışıyoruz. Bu anlamda, temsil ettikleri meseleyi yurttaşlara ve karar vericilere daha etkin ulaştırmak isteyen sivil toplum örgütleriyle yaptığımız Etkili İçerik Üretme Atölyesi etkinliklerimiz, Alevilik üzerine çalışan kuruluşlarla devam ediyor. Siz de “Kendi içeriklerimizi yurttaşlara daha etkin nasıl ulaştırabiliriz?”, “Okunabilir, paylaşılabilir, etkili içerik nasıl yazılır?” gibi soruların yanıtlarını merak ediyorsanız bu atölye ilginizi çekebilir.

14 Mart Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştireceğimiz atölyeye; okunabilir, anlaşılabilir, paylaşılabilir, etkili içerikler üretmek ve kendi medyasını oluşturmak isteyen kuruluşlar aşağıdaki link üzerinden kayıt formunu doldurarak başvuru yapabilir.

Başvuru formu: linki tıklayınız.

Atölyeye katılım ücretsiz ve kontenjan ile sınırlıdır.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Facebook: https://www.facebook.com/events/170278800286229/