Dezavantajlı Gruplar için Sanat ve STÖ’ler Arası Diyalog Anketi

16 Şubat 2018
#SivilDüşün desteğiyle İtalya, Fas ve İngiltere’ye çalışma ziyaretinde bulunan ve ülkelerde dezavantajlı gruplarla çalışan sivil toplum örgütlerini ziyaret eden aktivistler, çalışmalarının devamı için bir anket yayınladı. “Sanatsal Pratikler ve STK’lar Arası Diyalog Aracılığı ile Dezavantajlı Gruplara Yönelik Faydacı Metot Araştırmaları” ismini taşıyan ankete katılarak aktivistlerin Türkiye’de gerçekleştireceği çalışmalara katkıda bulunabilirsiniz. Aktivistlerin ilerleyen dönemde Suriyeli mültecilere […]

#SivilDüşün desteğiyle İtalya, Fas ve İngiltere’ye çalışma ziyaretinde bulunan ve ülkelerde dezavantajlı gruplarla çalışan sivil toplum örgütlerini ziyaret eden aktivistler, çalışmalarının devamı için bir anket yayınladı.

“Sanatsal Pratikler ve STK’lar Arası Diyalog Aracılığı ile Dezavantajlı Gruplara Yönelik Faydacı Metot Araştırmaları” ismini taşıyan ankete katılarak aktivistlerin Türkiye’de gerçekleştireceği çalışmalara katkıda bulunabilirsiniz.

Aktivistlerin ilerleyen dönemde Suriyeli mültecilere odaklanarak sanatsal faaliyetlerle gerçekleştireceği çalışmalara katkı için aşağıdaki butona tıklayarak ankete katılabilirsiniz:

 Kaynak: Sivil Düşün