Sempozyuma Davet: Ortadoğu’da Barışı Tesis Etmek

05 Şubat 2018
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin organize ettiği alanında uzman akademisyen, araştırmacı, gazeteci, diplomat, iş insanı ve sivil toplum aktivistlerinin katılacağı “IV. ORTADOĞU SEMPOZYUMU: Ortadoğu’da Barışı Tesis Etmek” programı 17-18 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Sempozyum için özet gönderimi son tarih 28 Şubat 2018, bildiri tam metin gönderim tarihi ise 7 Nisan 2018’dir. Sempozyum için herhangi bir başvuru ücreti talep […]

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin organize ettiği alanında uzman akademisyen, araştırmacı, gazeteci, diplomat, iş insanı ve sivil toplum aktivistlerinin katılacağı “IV. ORTADOĞU SEMPOZYUMU: Ortadoğu’da Barışı Tesis Etmek” programı 17-18 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Sempozyum için özet gönderimi son tarih 28 Şubat 2018, bildiri tam metin gönderim tarihi ise 7 Nisan 2018’dir. Sempozyum için herhangi bir başvuru ücreti talep edilmemektedir. Sempozyum hakkında ayrıntılı bilgi için Yrd. Doç. Dr. Hakkı Göker Önen ile hgonen@gelisim.edu.tr üzerinden iletişime geçilebilir.

Kaynak: ab-ilan.com

İlgili Yazılar

Tüm Haberler