TKSSD Proje Asistanı İş İlanı 

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneğinin önümüzdeki dönemde yürüteceği çeşitli projelerde, proje içeriği doğrultusunda proje faaliyetlerinin tam ve mükemmel uygulanmasını koordine etmek, idari ve mali belgelerinin düzenli tutulmasını ve proje rapor ve denetim dönemleri için gerekli düzenlemelerden sorumlu olacaktır. İlgilenen adayların Türkçe özgeçmişlerini ve kısa niyet mektuplarını 9 Şubat 2018, Cuma günü saat 18:00’a kadar “Proje Asistanı Başvuru” […]

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneğinin önümüzdeki dönemde yürüteceği çeşitli projelerde, proje içeriği doğrultusunda proje faaliyetlerinin tam ve mükemmel uygulanmasını koordine etmek, idari ve mali belgelerinin düzenli tutulmasını ve proje rapor ve denetim dönemleri için gerekli düzenlemelerden sorumlu olacaktır.

İlgilenen adayların Türkçe özgeçmişlerini ve kısa niyet mektuplarını 9 Şubat 2018, Cuma günü saat 18:00’a kadar “Proje Asistanı Başvuru” başlığı ile kssd@kssd.org adresine göndermeleri gerekmektedir.  Sadece ön elemeyi geçen adaylar ile iletişime geçilecektir.

Yer : İstanbul, Türkiye

Son başvuru tarihi : 09-Şubat-2018

Seviye : Tam Zamanlı

Gerekli Diller : İngilizce, Türkçe

Başlangıç ​​tarihi  : Şubat-2018

 

İş Tanımı 

  • Proje kapsamında yapılması planlanan çalışmalar konusunda ilgili tüm taraflarla düzenli iletişim içinde olmak.
  • Proje kapsamında yapılan bütün organizasyonların lojistik, konaklama ve toplantı düzeni ile ilgili ayarlamalarını yapmak; toplantıların organizasyonal açıdan problemsiz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak.
  • Faaliyet bütçelerini hazırlamak; takibini gerçekleştirmek ve proje bütçesinin düzenli olarak güncellenmesini sağlayarak proje ekibini bilgilendirmek.

Gerekli Nitelikler

  • Üniversitelerin sosyal bilimler bölümlerinden mezun olmak ve benzer bir projede en az bir yıl boyunca görev almış olan,
  • İş takip, analiz, yorumlama ve raporlama kabiliyeti bulunan,
  • Sorumluluk alma becerisine sahip olan,
  • Bilgisayar programları ve uygulamalarını iyi düzeyde kullanan,
  • İleri derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olan,
  • Sivil toplum örgütleri mevzuatı hakkında bilgi sahibi olan,
  • Sivil toplum ve/veya kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında kariyerine devam etmek isteyen.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği

KSS Türkiye; sürdürülebilir kalkınma, kurumsal yönetim ve kamu-sivil toplum-özel sektör işbirliğini temel alan bir yaklaşım sürdürmektedir. KSS Türkiye’nin misyonu, toplum, ekonomi ve çevre konularında sosyal sorumlu davranabilmek adına iş dünyası için araç, kaynak, metodoloji oluşturmaktır. Bu sayede şirketler toplumsal gelişim üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabileceklerdir. Dernek bu kapsamda KSS alanında araştırmalar yapmakta, ilgili kurumlara destek hizmetleri sağlamakta, ulusal ve uluslar arası çok paydaşlı KSS projeleri yürütmektedir. KSS Türkiye Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ağı (CSR Europe), Karadeniz KSS Ağı (CSR Black Sea) kurucu üyesi ve Ortadoğu KSS Ağı (CSR Middle East) üyesidir.