TESEV proje yürütücüsü arıyor

Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) kamu politikası önermeye yönelik sivil toplum projeleri ve/veya akademik projelerde en az 5 yıl deneyimli bir proje yürütücüsü arıyor. TESEV’in araştırma alanları, demokratikleşme, iyi yönetişim, dış ilişkiler, sosyal eşitsizlikler ve kapsayıcılık, sürdürülebilir kalkınmadır. Ekibe katılacak proje yürütücüsünün projelerin içeriksel ve idari sorumluluğunu üstlenmeleri beklenmektedir. Aranan Özellikler: Sosyal bilimler, siyaset […]

Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) kamu politikası önermeye yönelik sivil toplum projeleri ve/veya akademik projelerde en az 5 yıl deneyimli bir proje yürütücüsü arıyor.

TESEV’in araştırma alanları, demokratikleşme, iyi yönetişim, dış ilişkiler, sosyal eşitsizlikler ve kapsayıcılık, sürdürülebilir kalkınmadır. Ekibe katılacak proje yürütücüsünün projelerin içeriksel ve idari sorumluluğunu üstlenmeleri beklenmektedir.

Aranan Özellikler:

    • Sosyal bilimler, siyaset bilimi, kamu yönetimi ve kamu politikaları alanında lisans tercihan yüksek lisans derecesi,
    • Kamu politikaları, sosyal politika, iyi yönetişim ve demokratikleşme alanlarından birinde proje yazım ve yönetimini de içeren en az 5 yıl iş deneyimi,
    • Takım çalışması deneyimi,
    • Çok iyi derecede İngilizce bilgisi,
    • Yazılı ve sözlü (Türkçe ve İngilizce) iletişim ve sunum becerileri,
    • İyi derecede bilgi ve iletişim teknolojileri becerisi,
    • Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmaması,

Başvuru için; Özgeçmiş, Türkçe ve İngilizce niyet mektubu, TESEV’in çalışma alanlarıyla ilgili Türkçe ve İngilizce yazı örnekleri ile birlikte iki adet referans kişisinin iletişim bilgilerini 15 Şubat 2018’e kadar aylin.uzun@tesev.org.tr adresine iletiniz. Eksik belgeli başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Etiketler