II. Ulusal Duyarlılık Konferansı 23 Mart’ta Sabancı Üniversitesi’nde!

Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri (CIP), Sabancı Vakfı’nın desteğiyle “II. Ulusal Duyarlılık Konferansı”nı gerçekleştirecek. Üniversite’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek konferansta; sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Türkiye’nin önemli üniversiteleri, liseleri, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinden temsilciler biraraya gelerek Kadın Çalışmaları teması etrafında deneyimlerini paylaşacak. Akademi, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinde sürdürülen sosyal sorumluluk alanındaki gelişmeler ve […]

Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri (CIP), Sabancı Vakfı’nın desteğiyle “II. Ulusal Duyarlılık Konferansı”nı gerçekleştirecek. Üniversite’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek konferansta; sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Türkiye’nin önemli üniversiteleri, liseleri, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinden temsilciler biraraya gelerek Kadın Çalışmaları teması etrafında deneyimlerini paylaşacak.

Akademi, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinde sürdürülen sosyal sorumluluk alanındaki gelişmeler ve farklı çalışma yaklaşımlarının paylaşılmasına yönelik bir diyalog ortamı oluşturmayı amaçlayan Ulusal Duyarlılık Konferansı bu yıl Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri tarafından ikinci kez düzenleniyor. Sabancı Vakfı tarafından desteklenen konferansta Boyner Grup, Microsoft, Ford Otomotiv AŞ, Sabancı Holding gibi köklü kurumların yanı sıra Birleşmiş Milletler Empower Women, Ayder, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği, Kadının İnsan Hakları-Yeni Çözümler Derneği gibi sivil toplum örgütleri de yer alacak. 23 Mart 2018, Cuma günü Sabancı Üniversitesi  Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek bu konferans ayrıca İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi’nin temsilcilerini de ağırlayacak.

Geçtiğimiz yıl ilk defa bir üniversite çatısı altında gerçekleşen Ulusal Duyarlılık Konferansı’nda Türkiye’nin önemli üniversiteleri, liseleri, özel sektör ve sivil toplum örgütlerinden temsilciler bir araya gelerek “Gençlik Çalışmaları” teması etrafında deneyimlerini paylaştı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek konferansın teması “Kadın Çalışmaları” olarak belirlendi. Gençlerle işbirliği, kadının güçlenmesi ve istihdam konuları hakkında akademi, özel sektör ve sivil alandan iyi örnek çalışmaları katılımcılarla paylaşılırken atölyeler ile katılımcılar farklı yöntem ve uygulamaları da tecrübe etme imkanı bulacak. Gün boyu sürecek konferansta geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirilen Kısa Film Uzun Etki yarışmasının finalist filmleri de yer alacak.

 

 

Tarih: 23 Mart 2018, Cuma

Saat: 09.30-18.00

Yer: Sabancı Üniversitesi, Orhanlı – Tuzla

Detaylı bilgi ve ücretsiz kayıt için: www.ulusalduyarlilikkonferansi.com