Karakutu’dan Cağaloğlu Hafıza Yürüyüşü

Karakutu‘nun düzenlediği, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü İstanbul Cağaloğlu’nda 18-25 yaş arası gençlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Cağaloğlu Hafıza Yürüyüşü katılımcılarını arıyor! Eğer siz de Hafıza Yürüyüşüne* katılmak isterseniz bu formu doldurabilirsiniz. *Hafıza Yürüyüşü, her gün önünden geçtiğimiz mekânların sessizleştirilen hikâyelerinin genç gönüllüler tarafından araştırılıp yürüyüşe katılanlarla paylaşıldığı bir etkinlikler dizisi. Açılış oturumuyla başlayan Hafıza Yürüyüşü, yönlendirici şifrelerin […]

Karakutu‘nun düzenlediği, 3 Şubat 2018 Cumartesi günü İstanbul Cağaloğlu’nda 18-25 yaş arası gençlerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Cağaloğlu Hafıza Yürüyüşü katılımcılarını arıyor! Eğer siz de Hafıza Yürüyüşüne* katılmak isterseniz bu formu doldurabilirsiniz.

*Hafıza Yürüyüşü, her gün önünden geçtiğimiz mekânların sessizleştirilen hikâyelerinin genç gönüllüler tarafından araştırılıp yürüyüşe katılanlarla paylaşıldığı bir etkinlikler dizisi. Açılış oturumuyla başlayan Hafıza Yürüyüşü, yönlendirici şifrelerin çözülerek mekanların bulunması ve buralarda genç gönüllülerle mekânın hikayesinin konuşulmasıyla devam ediyor ve günün deneyimlerinin paylaşılacağı bir kapanış oturumuyla son buluyor.

Hafıza Yürüyüşüyle ilgili detaylı bilgiye http://www.karakutu.org.tr/causes/hafiza-yuruyusu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Facebook etkinlik sayfası için tıklayınız.

Son Başvuru: 31 Ocak 2018, saat 18:00
Yürüyüş tarihi: 3 Şubat 2018 Cumartesi // 11.00 – 16.00
Daha fazla bilgi ve sorularınız için sevinc@karakutu.org.tr
Kontenjan sınırlıdır.

Kaynak: siviltoplum.la