Yeşil Düşünce – Şiddetsizlik Antrenmanı

Yeşil Düşünce Derneği ve Şiddetsizlik Eğitim ve Araştırma Merkezi; Şiddetsizlik Antremanı etkinliğine sizleri davet ediyor: — Şiddetsizlik, şiddetin yokluğundan çok daha fazlasıdır! Hayalimiz, her gün, her koşulda, hep beraber şiddetsiz bir dünyada yaşamak. Acaba bu hayalimize ulaşmamız mümkün mü? Mümkünse nasıl? Şiddet denince aklımıza ilk olarak fiziksel şiddet geliyor. Oysa şiddetin çok daha fazla biçimi […]

Yeşil Düşünce Derneği ve Şiddetsizlik Eğitim ve Araştırma Merkezi; Şiddetsizlik Antremanı etkinliğine sizleri davet ediyor:


Şiddetsizlik, şiddetin yokluğundan çok daha fazlasıdır!

Hayalimiz, her gün, her koşulda, hep beraber şiddetsiz bir dünyada yaşamak. Acaba bu hayalimize ulaşmamız mümkün mü? Mümkünse nasıl?

Şiddet denince aklımıza ilk olarak fiziksel şiddet geliyor. Oysa şiddetin çok daha fazla biçimi var… Peki şiddetsizlik denince aklımıza ne geliyor? Sadece şiddetin yokluğu mu?

Gelin, şiddetsizliği nasıl yaşayabileceğimizi; kendimizi var etmek veya anlaşmazlıkların, çatışmaların üstesinden gelmek ve onları dönüştürmek için şiddetsiz araçlarla nasıl güçlenebileceğimizi birlikte deneyimleyelim.

– Düzenleyen: Yeşil Düşünce Derneği & Şiddetsizlik Eğitim ve Araştırma Merkezi

– Şiddetsizlik Antrenörleri: Birsen Atakan, Filiz Kasap

– 25 Ocak Perşembe, saat: 19.00

– Yer: Yeşil Düşünce Derneği, Vişnezade Mah. Şair Nedim Cad. Barbaros Apt. 27/1, Beşiktaş, İstanbul

Etkinlik 25-30 kişi ile sınırlıdır ve şu linkten kayıt olmanız gerekmektedir: http://bit.ly/siddetsizlikkayit