Sivil Toplum Örgütlerinin Beyoğlu’nda Yeni Bir Mekanı Var

CİSST/TCPS Beyoğlu’nda açtığı toplantı salonuna herkesi davet ediyor: Film gösterimleri yapabileceğiniz, eğitimleriniz ve toplantılarınız için kullanabileceğiniz CİSST/TCPS toplantı salonu kullanımınıza hazırdır. Toplantı salonumuzda projeksiyon cihazı, bilgisayar, ses sistemi, yazı tahtası, fotokopi cihazı ve yazıcı mevcuttur. Salonumuz film gösterimlerinde oturma düzeniyle 60 kişi, toplantılarınızda masalarımızla beraber 30 kişilik kapasiteye sahiptir. Salon, kendine ait bir mutfak bölümüne […]

CİSST/TCPS Beyoğlu’nda açtığı toplantı salonuna herkesi davet ediyor:

Film gösterimleri yapabileceğiniz, eğitimleriniz ve toplantılarınız için kullanabileceğiniz CİSST/TCPS toplantı salonu kullanımınıza hazırdır.

Toplantı salonumuzda projeksiyon cihazı, bilgisayar, ses sistemi, yazı tahtası, fotokopi cihazı ve yazıcı mevcuttur.

Salonumuz film gösterimlerinde oturma düzeniyle 60 kişi, toplantılarınızda masalarımızla beraber 30 kişilik kapasiteye sahiptir.

Salon, kendine ait bir mutfak bölümüne sahiptir ve burada çay ve kahve makineleri bulunmaktadır. Talep halinde, etkinliklerde çay ve kahve hazır olarak sunulmaktadır.

Salonumuzu kullanmak isteyenlerin 10 gün önceden 0212 293 69 82 numaralı telefonu arayarak rezervasyon talebinde bulunması gerekmektedir.