ALİKEV’den Genç Sanatçı Fonu

Başvuru tarihleri: 4 Aralık 2017 – 28 Şubat 2018 Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), maddi  zorluk yaşayan genç sanatçıların hayallerine ulaşmalarını sağlamak için Genç Sanatçı Fonu (GSF) projesini hayata geçiyor. GSF, sanata gönül veren gençlerin fikirlerini sanat eserine dönüştürmelerini amaçlıyor. Bu proje ile genç sanatçılar, belirlenen tema üzerinde sanat dalı sınırı olmaksızın yaratıcılıklarını konuşturabilecek. Başvuru yapabilmek için ise;  1 […]

Başvuru tarihleri: 4 Aralık 2017 – 28 Şubat 2018

Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), maddi  zorluk yaşayan genç sanatçıların hayallerine ulaşmalarını sağlamak için Genç Sanatçı Fonu (GSF) projesini hayata geçiyor. GSF, sanata gönül veren gençlerin fikirlerini sanat eserine dönüştürmelerini amaçlıyor. Bu proje ile genç sanatçılar, belirlenen tema üzerinde sanat dalı sınırı olmaksızın yaratıcılıklarını konuşturabilecek.

Başvuru yapabilmek için ise;  1 Ocak 1988 ve sonrasında doğmuş olmak yeterli. Tüm illerden başvuru yapılabiliyor. Desteklerin eser başına en fazla 5 bin TL olarak belirlendiği fonda; eserin üretimi için gereken ahşap, metal, tuval gibi malzemeler, küçük araç-gereçler, fotoğraf veya heykel stüdyosu ayarlanması, malzemelerin nakliyesi ile değerlendirme komitesinin uygun gördüğü diğer destekler de verilecek.

Başvurularınız için Genç Sanatçı Fonu Başvuru Formu’nu doldurmanız ve  “Genç Sanatçı Fonu” konu başlığı ile bilgi@alikev.org adresine e-posta olarak göndermeniz gerekli.

Başvuru formu ve detayları için tıklayınız.