KUSIF’in hazırladığı “Sosyal Etki Analizi” portalı açıldı

KUSIF’in içeriğini hazırladığı sosyal etki alanında ortak paylaşım ve kullanım alanı sosyaletkianalizi.com portalı  erişime açıldı! KUSIF; sosyal etki alanında kapasite artırmak, Türkçe kaynak oluşturmak ve kaynağa erişimi kolaylaştırmak, bilgi ve beceri geliştirmek yönündeki ihtiyaçların karşılanabilmesi için yeni bir alan açtı. sosyaletkianalizi.com portalında, sosyal etki alanında KUSIF bünyesinde geliştirilen Türkçe kaynaklar, uluslararası alanda üretilen teoriler, ölçümleme metotları, uygulama örnekleri ve […]

KUSIF’in içeriğini hazırladığı sosyal etki alanında ortak paylaşım ve kullanım alanı sosyaletkianalizi.com portalı  erişime açıldı!

KUSIF; sosyal etki alanında kapasite artırmak, Türkçe kaynak oluşturmak ve kaynağa erişimi kolaylaştırmak, bilgi ve beceri geliştirmek yönündeki ihtiyaçların karşılanabilmesi için yeni bir alan açtı. sosyaletkianalizi.com portalında, sosyal etki alanında KUSIF bünyesinde geliştirilen Türkçe kaynaklar, uluslararası alanda üretilen teoriler, ölçümleme metotları, uygulama örnekleri ve deneyimler paylaşılacak. Amaç; Türkçe ve yabancı kaynaklara erişimi bir merkezde toplamak, kaynakları düzenli olarak güncellemek ve bu sayede sosyal etki ölçümlemesini ve yönetimini herkes için erişilebilir ve uygulanabilir hale getirmek. Bu alandaki son gelişmelerden haberdar olmak için portalı inceleyebilir; katkıda bulunabilirsiniz.

Görüş ve önerileriniz için: kusif@ku.edu.tr