Kadıköy iklim elçilerini arıyor!

“Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi” kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında üç  hafta sonu iki tur şeklinde gerçekleştirilecek toplantılara katılacak 300 kişilik iklim elçilerinin belirleneceği “Kadıköy’ün İklim Elçilerini Arıyoruz Başvuru Formu” Kadıköy Belediyesi’nin web sitesi ve iklim eylemi web sitesi olan iklim.kadikoy.bel.tr’de yayına alındı. “Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi” ile […]

“Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi” kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında üç  hafta sonu iki tur şeklinde gerçekleştirilecek toplantılara katılacak 300 kişilik iklim elçilerinin belirleneceği “Kadıköy’ün İklim Elçilerini Arıyoruz Başvuru Formu” Kadıköy Belediyesi’nin web sitesi ve iklim eylemi web sitesi olan iklim.kadikoy.bel.tr’de yayına alındı.

“Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi” ile nisan ve mayıs aylarında gerçekleştirilecek toplantılara katılacak 300 iklim elçisinin belirlenmesi için başvurular başladı. Duyuruya göre üç hafta sonu ve iki tur olarak düzenlenecek toplantılara iklim elçisi olarak katılmak isteyenler, Kadıköy Belediyesi’nin web sitesi ve iklim eylemi web sitesi olan iklim.kadikoy.bel.tr adresinde bulunan “Kadıköy’ün İklim Elçilerini Arıyoruz Başvuru Formu”nu doldurarak başvurabilir. Son başvuru tarihi 15 Mart 2018 olarak belirlenirken, 300 kişilik ekip, başvurular alındıktan sonra belirlenen kriterlere göre değerlendirilip oluşturulacak.

Kadıköy Belediyesi ise projeye iklim elçisi olarak destek vermek isteyen herkesi şu sözlerle davet etti: “Sizler de İklim değişikliğinin dünyamız üzerinde etkilerini azaltmak, farkındalık oluşturmak, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir Kadıköy yaratmak için Kadıköy’ün İklim Elçisi olmak istiyorsanız başvuru formunu doldurarak ‘Kadıköy Belediyesi Bütüncül ve Katılımcı İklim Eylemi Projesi’ne destek olabilirsiniz”.

Kaynak: iklimhaber