Vidi Vici Yılbaşı Oyunu ile hem çocuklara destek olun hem de çocuk hakları konusunda farkındalık yaratın

Hem çorbada tuzum olsun hem de çok eğleneyim diyorsanız. Eğlenceyi sosyal faydaya dönüştüren oyun Vidi Vici.

Öğrenme Tasarımları, yılbaşı öncesinde hem çocuklara destek olmak hem de çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmak için ‘’Cesur İyi Ekonomi’ adında bir oyun tasarladı. Sosyalleşip, eğlenirken, sosyal fayda da sağylayacağınız oyunun tanıtımı şöyle:

Biz her Aralık ayında, Öğrenme Tasarımları olarak heyecanlı ve telaşlı oluruz. Çünkü yılın son günü için yeni bir yılbaşı oyunu hazırlığı içindeyizdir. Ailelerin, dostların evlerinde şen kahkahalar içinde, keyifle oynayacakları oyunlar tasarlamak, bize büyük bir mutluluk verir.

Ama bu yıl ayrı bir heyecanımız var, 2018 için tasarladığımız yeni yıl oyunu “Cesur İyi Ekonomi” için tasarlandı!!! Belki de şimdiye kadar böyle bir oyun, hatta ürün hiç almadın. Vidi vici sevdiklerinle, hatta hiç tanımadığın kişilerle oynarken sosyalleşmeniz, birbirinizi tanımanız, eğlenmeniz için tasarlandı. Bu oyunu tüm diğer ürünlerden farklılaştıran iki özelliği var:

1. Cesaret: Bu oyun Cesur çünkü, değerini sen belirleyeceksin! Oyunu istediğin fiyata alabilirsin ister 1 TL ver, ister 1 milyon TL 🙂

2. İyilik: Oyunu alarak koyduğun katkıyla çocukların ‘’Çocuk Hakları Sek Sek’’ oyununu oynamasını sağlayacaksın. Sen oyun aldıkça, ekibimiz daha fazla STK ve okulda daha fazla çocuğa ulaşacak. Haydi emek vererek kazandığını değerli bir sosyal yatırıma dönüştür!

Yeni yıla keyifli bir oyun oynayarak ve çocukların haklarını öğrenmesini sağlayarak başla.

Çocuk Hakları oyunlarının uygulanacağı sivil toplum kuruluşları:

*Çocuk Hakları oyunu uygulamalarını sosyal medya hesaplarımızda yayınlayacağız, nerelerde olduğumuzu takip edebilirsiniz.

*Çocuk Hakları oyunlarının kendi kurumlarında uygulanmasını isteyen sivil toplum kuruluşları ve okullar bizimle iletişime geçebilir.

 Oyun Ödemesi:

Good4trust hesabımızdan yaparak bizim gibi iyi ekonomi üretmek için çalışan bir işbirliği ağını da desteklemiş olacaksın. Good4trust dükkanımızda oyununun 5 farklı fiyat seçeneği bulunmakta.

*Her fiyat seçeneğindeki oyun içeriği aynıdır.