BM Women’dan mülteci ve göçmen kadınları için teklif çağrısı

Birleşmiş Milletler’in toplumsal cinsiyet eşitliği için çalışan birimi BM Women mülteci ve göçmen kadınların adalet hizmetlerine nasıl erişileceği konusunda farkındalık yaratmak için bir teklif çağırısı yayımladı.Program, Batı Balkanlar’da ve Türkiye’deki en dezavantajlı kadın gruplarına odaklanarak kadınlara karşı cinsiyete dayalı ayrımcılığa ve şiddete son vermeyi amaçlıyor. Başvuru için gerekli belgelerin eca.evawproject@unwomen.org e-posta adresine, “EVAW Turkey – […]

Birleşmiş Milletler’in toplumsal cinsiyet eşitliği için çalışan birimi BM Women mülteci ve göçmen kadınların adalet hizmetlerine nasıl erişileceği konusunda farkındalık yaratmak için bir teklif çağırısı yayımladı.Program, Batı Balkanlar’da ve Türkiye’deki en dezavantajlı kadın gruplarına odaklanarak kadınlara karşı cinsiyete dayalı ayrımcılığa ve şiddete son vermeyi amaçlıyor.

Başvuru için gerekli belgelerin eca.evawproject@unwomen.org e-posta adresine, “EVAW Turkey – CfP EVAW – Awareness-raising among refugee and migrant women ” konu başlığı ile yollanması gereklidir.

Başvuru koşullarına ilişkin detaylı bilgi ve belgelere linki tıklayarak bağlantıdan ulaşılabilirsiniz. Son başvuru tarihi 28 Aralık 2017‘dir.

 

Başvuru koşullarına ilişkin detaylı bilgi ve belgelere linki tıklayarak bağlantıdan ulaşılabilirsiniz.