Karakutu Derneği’nden Beyoğlu Hafıza Yürüyüşü

Karakutu Derneği 16 Aralık 2017 Cumartesi günü İstanbul Beyoğlu’nda 18-25 yaş arası gençlerin katılımıyla Beyoğlu Hafıza Yürüyüşü gerçekleştiriyor. Hafıza Yürüyüşü, her gün önünden geçtiğimiz mekânların sessizleştirilen hikâyelerinin genç gönüllüler tarafından araştırılıp yürüyüşe katılanlarla paylaşıldığı bir etkinlikler dizisi. Açılış oturumuyla başlayan Hafıza Yürüyüşü, yönlendirici şifrelerin çözülerek mekanların bulunması ve buralarda genç gönüllülerle mekânın hikayesinin konuşulmasıyla devam ediyor […]

Karakutu Derneği 16 Aralık 2017 Cumartesi günü İstanbul Beyoğlu’nda 18-25 yaş arası gençlerin katılımıyla Beyoğlu Hafıza Yürüyüşü gerçekleştiriyor.

Hafıza Yürüyüşü, her gün önünden geçtiğimiz mekânların sessizleştirilen hikâyelerinin genç gönüllüler tarafından araştırılıp yürüyüşe katılanlarla paylaşıldığı bir etkinlikler dizisi. Açılış oturumuyla başlayan Hafıza Yürüyüşü, yönlendirici şifrelerin çözülerek mekanların bulunması ve buralarda genç gönüllülerle mekânın hikayesinin konuşulmasıyla devam ediyor ve günün deneyimlerinin paylaşılacağı bir kapanış oturumuyla son buluyor.

Beyoğlu Hafıza Yürüyüşü
Son Başvuru:
 14 Aralık 2017 – 20.00
Yürüyüş: 16 Aralık 2017 // 11.00 – 16.00
Kontenjan 12 kişiyle sınırlıdır.
Daha fazla bilgi ve soru için: sevinc@karakutu.org.tr

Katılım formu için tıklayın.

Facebook etkinlik sayfası için tıklayın.

Kaynak: siviltoplum.la