‘Türkiye’deki Afro-Türkler ve Afrikalılar’ Paneli

12 Aralık 2017
İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ile Koç Üniversitesi Göç Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (MiReKoc), “Türkiye’deki Afro-Türkler ve Afrikalılar: Irk Temelli Ayrımcılık Tezahürleri” başlıklı bir panel düzenliyor. Yoğun bir dış ve iç göç hareketliliği yaşayan Türkiye’nin karşılaştığı toplumsal, ekonomik, siyasal ve demografik dönüşümleri konu eden araştırmalar yürüten, göç alanında çalışan farklı kulvarlardan insanları bir araya getirerek disiplinlerarası […]

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü ile Koç Üniversitesi Göç Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (MiReKoc), “Türkiye’deki Afro-Türkler ve Afrikalılar: Irk Temelli Ayrımcılık Tezahürleri” başlıklı bir panel düzenliyor. Yoğun bir dış ve iç göç hareketliliği yaşayan Türkiye’nin karşılaştığı toplumsal, ekonomik, siyasal ve demografik dönüşümleri konu eden araştırmalar yürüten, göç alanında çalışan farklı kulvarlardan insanları bir araya getirerek disiplinlerarası faaliyet yürüten MiReKoc ile İAE Cumhuriyet ve Atatürk Araştırmaları Bölümü, Afrikalı göçmenlerin geçmişteki ve güncel durumunu irdeleyecek etkinlikle, bu alandaki araştırmaları desteklemeyi ve artırmayı hedefliyor.

İAE Arka Oda’da gerçekleştirilecek etkinlik ücretsizdir. Yerler sınırlıdır, rezervasyon alınmamaktadır. Etkinlik dili İngilizcedir, Türkçe çeviri olmayacaktır.

Tarih: 18 Aralık Pazertesi

Saat: 18:30 – 20:30

Adres: İstanbul Araştırmaları Enstitüsü / Meşrutiyet Cd. No:47, 34443 Beyoğlu/İstanbul

Etkinliğin ayrıntıları ve Facebook sayfası için tıklayın.