Anthony Hüseyin, Music to Connect kapsamında SPoD ile buluşuyor!

Ödüllü Hollandalı-Türkiyeli müzisyen Anthony Hüseyin, 23 Kasım Perşembe akşamı 18.30’da SPoD Salon’da, bireysel ifade ve sanatsal özgürlük temalarına odaklanan bir sohbete katılacak. Ayrıca Anthony Hüseyin, SPoD Salon’da gerçekleşecek olan sohbetten bir gün önce 22 Kasım Çarşamba akşamı, orkestrası ile birlikte Karga İstanbul sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. Konserler ve sohbetler, yeni bir kültür ve sosyal iletişim ağı projesi olarak geliştirilen […]

Ödüllü Hollandalı-Türkiyeli müzisyen Anthony Hüseyin, 23 Kasım Perşembe akşamı 18.30’da SPoD Salon’da, bireysel ifade ve sanatsal özgürlük temalarına odaklanan bir sohbete katılacak.

Ayrıca Anthony Hüseyin, SPoD Salon’da gerçekleşecek olan sohbetten bir gün önce 22 Kasım Çarşamba akşamı, orkestrası ile birlikte Karga İstanbul sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

Konserler ve sohbetler, yeni bir kültür ve sosyal iletişim ağı projesi olarak geliştirilen “Music to Connect” kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye’deki Hollanda Kültür Ataşeliği’nin desteğini de alan projenin ana platformu ise “Music to Connect” Facebook grubu. Gruba üye olan üniversite öğrencileri, konser girişinde öğrenci kimliklerini göstererek konseri ücretsiz izleyebilecekler.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Kaynak: siviltoplum.la