Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nden kısa film yarışması

40. Kuruluş yılını kutlayan Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD) bu yıl ilk kez Kısa Film Yarışması düzenliyor. Kısa Film Seminerleri ile sanata ve sinemaya katkı veren AFSAD, Kısa Film Yarışması ile 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren Türkiye’de üretilen kısa filmleri alanında önemli isimlerden oluşan jüri üyeleri önüne çıkaracak. Kısa film yapımını teşvik etmek, gelişmesini ve yaygınlaşmasını […]

40. Kuruluş yılını kutlayan Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği (AFSAD) bu yıl ilk kez Kısa Film Yarışması düzenliyor. Kısa Film Seminerleri ile sanata ve sinemaya katkı veren AFSAD, Kısa Film Yarışması ile 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren Türkiye’de üretilen kısa filmleri alanında önemli isimlerden oluşan jüri üyeleri önüne çıkaracak.

Kısa film yapımını teşvik etmek, gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlamak, gösterimlerini yaparak seyirci ile buluşturmak gibi amaçlarla yola çıkan ve konu sınırlaması olmayan yarışmanın başvuruları 1 Eylül – 1 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Kurgusal (deneysel filmler de bu kategoride değerlendirilecek), Canlandırma ve belgesel olmak üzere üç kategoriden oluşan yarışmanın sonucunda, Aralık ayı içinde yapılacak final gösterimleri ile jüri tarafından seçilen filmler seyirci ile buluşacak. Gelecek yıllarda da devam etmesi amaçlanan yarışma, tüm kısa film yapımcıları ve izleyicilerinin katılımını bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.