‘Öteki Erkekler’ yeni dönem çalışmalarına başlıyor

Pembe Hayat Öteki Erkekler Grubu beden algısı ve cinsellik üzerine atölyeye çağırıyor. Pembe Hayat’ta ‘erkeklerle birlikte olan erkeklerin’ cinsellik ve toplumsal cinsiyet rolleri üzerine sohbetleriyle başlayan “Erkeklik Çalışmaları” yoluna “Öteki Erkekler Grubu” olarak devam ediyor. Grup ilk atölyesini beden algısı ve cinsellik üzerine yapacak. 21 Ekim Cumartesi günü yapılacak atölyeye katılım için otekierkeklergrubu@gmail.com adresine konu kısmına “Atölye […]

Pembe Hayat Öteki Erkekler Grubu beden algısı ve cinsellik üzerine atölyeye çağırıyor.

Pembe Hayat’ta ‘erkeklerle birlikte olan erkeklerin’ cinsellik ve toplumsal cinsiyet rolleri üzerine sohbetleriyle başlayan “Erkeklik Çalışmaları” yoluna “Öteki Erkekler Grubu” olarak devam ediyor.

Grup ilk atölyesini beden algısı ve cinsellik üzerine yapacak. 21 Ekim Cumartesi günü yapılacak atölyeye katılım için otekierkeklergrubu@gmail.com adresine konu kısmına “Atölye Katılımcı Kaydı” yazarak isim, var ise üyesi olunan dernek, oluşum vb ile kısaca katılma sebebini içeren bir mail atmak gerekiyor. Katılımcılara atölye mekân bilgisi ayrıca iletilecek. Atölye natrans ve trans eşcinsel ve biseksüel erkeklerin katılımına açık.

Pembe Hayat’ta bugüne değin Erkeklik Çalışmaları kapsamında beden, cinsellik, cinsel sağlık, cinsel şiddet, toplumsal erkeklik, BDSM ve sünnet üzerine çeşitli atölye ve sohbetler gerçekleşti.

Kaynak: KAOSGL