Yeşil Düşünce Derneği’nden Takas Şenliği

Yeşil Düşünce Derneği, kullanılmayan ama kullanılabilir durumda olan eşyaları daha fazla tüketmeden paylaşarak değiş tokuş etkinliği düzenleyecek. Kurumun mesajı aşağıdaki gibi: “Giymediğiniz bir kıyafet, okuduğunuz ve başkasının okumasını istediğiniz bir kitap, çocuğunuzun artık oynamadığı bir oyuncak, çizdiğiniz bir resim, yani bir başkasının kullanabileceği herhangi bir eşyanızı paylaşmak ve ihtiyacınız olan başka bir ürünle takas etmek […]

Yeşil Düşünce Derneği, kullanılmayan ama kullanılabilir durumda olan eşyaları daha fazla tüketmeden paylaşarak değiş tokuş etkinliği düzenleyecek. Kurumun mesajı aşağıdaki gibi:

Giymediğiniz bir kıyafet, okuduğunuz ve başkasının okumasını istediğiniz bir kitap, çocuğunuzun artık oynamadığı bir oyuncak, çizdiğiniz bir resim, yani bir başkasının kullanabileceği herhangi bir eşyanızı paylaşmak ve ihtiyacınız olan başka bir ürünle takas etmek için bekliyoruz.

Takas Kuralları 

En fazla 10 parça ürün ile takas etkinliğine katılabilirsiniz. Getirdiğiniz her ürün için bir adet pul alacaksınız ve pullarınız ile ihtiyacınız olan ürünleri alabileceksiniz. Takas için fazla eşyası olmayan ama bazı eşyaları tüketmeden ikinci el olarak edinmek isteyen kişilerde etkinliğimize katılabilir.

Buradan etkinliğe kayıt yaptırabilirsiniz.

Tarih: 21 Ekim 2017 – 14.00 – 18.00
Mekan: Yeşil Düşünce Derneği, Vişnezade Mahallesi, Şair Nedim Caddesi, No:27, Beşiktaş, İstanbul

Kaynak: siviltoplum.la