Günümüzde Avrupa Birliği ve Avrupa Değerleri Eğitimi Sertifika Programı

  Friedrich Naumann Vakfı, Okan Üniversitesi Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeynep Alemdar eğitmenliğinde “Avrupa Değerleri, AB’nin İşleyişi ve Türkiye-AB İlişkileri” eğitimleri düzenliyor. Vakfın ilanı şöyle: 28 Ekim-16 Aralık 2017 tarihleri arasında Okan Üniversitesi Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeynep Alemdar eğitmenliğinde 8 haftalık, Avrupa Değerleri, AB’nin İşleyişi ve Türkiye-AB İlişkileri” eğitimimiz […]

 

Friedrich Naumann Vakfı, Okan Üniversitesi Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeynep Alemdar eğitmenliğinde “Avrupa Değerleri, AB’nin İşleyişi ve Türkiye-AB İlişkileri” eğitimleri düzenliyor. Vakfın ilanı şöyle:

28 Ekim-16 Aralık 2017 tarihleri arasında Okan Üniversitesi Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeynep Alemdar eğitmenliğinde 8 haftalık, Avrupa Değerleri, AB’nin İşleyişi ve Türkiye-AB İlişkileri” eğitimimiz başlamaktadır. Eğer sen de Avrupa’yla ilgili bilgilerini tazelemek, finansal krizden bu yana Avrupa’nın kendi içinde çektiği zorlukları tartışmak, Avrupa’nın ve Avrupa’nın değerleri olarak kabul edilen özgürlük, demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü gibi kavramların nerede nasıl algılandığı üzerine düşünmek istiyorsan bize katıl.

Son başvuru tarihi: 19 Ekim 2017

Eğitim Yeri: Friedrich Naumann Ofisi – Cumhuriyet Cad. 107/2 Elmadağ- Taksim

Dersler her Cumartesi 11:00-14:30 arasında gerçekleşecektir. Herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Başvuru için turkey@fnst.org adresine, Avrupa Değerleri Eğitimi/ Sertifika Programı“ başlığı ile özgeçmişini ve bir paragraflık niyet yazını yollaman yeterli.

Katılım 25 kişi ile sınırlıdır. İlk başvurular dikkate alınacaktır.

Eğitim, üç ana bölümden oluşacak;

  1. Bölüm – 5 ders: AB’nin kuruluş felsefesi, kurumlar ve üretilen politikalar
  2. Bölüm – 6 ders: Dünyadaki gelişmeler, dönüşen anlayışlar ve AB
  3. Bölüm – 3 ders: Türkiye-AB ilişkileri özelinde tarihsel süreç ve güncel sorunlar