MYRA Müşteri İlişkileri Asistanı Arıyor!

Sosyal sorumluluk projeleri ve sivil toplum kurumlarına yönelik iletişim hizmetleri veren MYRA müşteri ilişkileri asistanı arıyor. MYRA’nın duyurusu şöyle: Reklam sektöründe ya da sivil toplumun iletişim alanında stajyerlik dışında 1 yıl deneyim; sürücü ehliyetine sahibi olmakla kalmayıp araç sürebilmek; İngilizce konuşup yazabilmek ve Türkçe’yi düzgün kullanabilmek başvuru için yeterli. Sosyal fayda üzerine uzmanlaşan MYRA, şirketler, […]

Sosyal sorumluluk projeleri ve sivil toplum kurumlarına yönelik iletişim hizmetleri veren MYRA müşteri ilişkileri asistanı arıyor. MYRA’nın duyurusu şöyle:

Reklam sektöründe ya da sivil toplumun iletişim alanında stajyerlik dışında 1 yıl deneyim; sürücü ehliyetine sahibi olmakla kalmayıp araç sürebilmek; İngilizce konuşup yazabilmek ve Türkçe’yi düzgün kullanabilmek başvuru için yeterli.

Sosyal fayda üzerine uzmanlaşan MYRA, şirketler, sivil toplum kurumları, sosyal projeler ve eğitim kurumları için sosyal reklam, kampanya, strateji, tasarım ve sosyal sorumluluk projeleri üretiyor.

Sosyal iletişim alanında çalışmak isteyen yukarıdaki özelliklere sahip adaylar özgeçmişlerini hr@myra.com.tr adresine iletebilir.