Geleceğini Şimdi Yönet Projesi Eğitmen Eğitimi

Sen de finansal bilinç, krediler ve hesaplanabilir risk konularında farkındalık yaratılması amacıyla hayata geçirilen Geleceğini Şimdi Yönet Projesi’nin gönüllü eğitmeni olarak; gençler arasında bilinçli borçlanma sisteminin yaygınlaştırılması, bütçe yönetim ve planlanması konularında eğitimler verebilirsin. Gönüllü eğitmen olmak istiyorsan; 28 Eylül- 1 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine başvuru yapabilirsin. Geleceğini Şimdi Yönet Projesi’nin İstanbul’da düzenlenecek eğitmen […]

Sen de finansal bilinç, krediler ve hesaplanabilir risk konularında farkındalık yaratılması amacıyla hayata geçirilen Geleceğini Şimdi Yönet Projesi’nin gönüllü eğitmeni olarak; gençler arasında bilinçli borçlanma sisteminin yaygınlaştırılması, bütçe yönetim ve planlanması konularında eğitimler verebilirsin.

Gönüllü eğitmen olmak istiyorsan; 28 Eylül- 1 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine başvuru yapabilirsin.

Geleceğini Şimdi Yönet Projesi’nin İstanbul’da düzenlenecek eğitmen eğitimi için 30 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Eğitim tüm Türkiye’den gelecek başvurulara açık olup; değerlendirmeler cinsiyet dengesi ve bölgesel dağılım göz önünde bulundurularak yapılacaktır.

Son başvuru tarihi: 18 Eylül 2017
Eğitmen eğitimine başvurmak için tıklayınız.

Kimler eğitmen olabilir?

Sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, gençlik meclisleri gibi gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü proje eğitmeni olma ve  finansal okuryazarlık alanında çalışma motivasyonuna sahip 15-30 yaşları arasındaki gençlerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda yerel eğitimler vermeleri ve bir yıllık dönemde en az 300 kişiye ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir. Ayrıca yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin savunuculuğunu yapması beklenmektedir.

Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?

Eğitmen eğitimini 28  Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştireceğiz. Katılımcıların konaklama, yeme içme ve ulaşım masrafları proje tarafından karşılanacaktır.

Eğitmen eğitimi; yaygın eğitim yöntemleri kullanılarak proje yürütücüleri ve Experian uzmanları tarafından verilecektir.

Geleceğini Şimdi Yönet Projesi:

Bilgi hizmetleri şirketi Experian, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Habitat Derneği ortaklığıyla 2012 yılında hayata geçirilmiştir. 2013 yılında Kredi Kayıt Bürosu’nun da katılımıyla güçlenen ‘Geleceğini Şimdi Yönet’ Projesi ile üniversiteli gençlerin, kadın girişimcilerin ve KOBİ’lerin finansal riskler konusunda kendilerini geliştirmelerine destek olmaya devam etmektedir. Geleceğini Şimdi Yönet Projesi’nin gönüllü eğitmenleri, bu destek kapsamında; sorumlu borçlanma, bankalar ve finans sektöründeki aktörlerle ilişkilerin etkin yönetimi ve finansal yönetim konusunda eğitimler veriyor.

Her türlü sorunuz için ugurcan@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz.

Proje Sayfaları:

Facebook: geleceginiyonet
Twitter: GelceginiYonet