Vegan Şenlik 9 Eylül’de

22 Ağustos 2017
9 Eylül Cumartesi günü İstanbul Göztepe Özgürlük Parkı’nda Vegan Şenlik düzenleniyor. Şenliğin duyurusu şu şekilde: Geleneksel olmayan vegan şenlik ayağınıza geldi. Bol bol veganlık konuşacağımız, piknik yapacağımız, istersek alkol alabileceğimiz, çeşitli oyunlara ve atolyelere dahil olabileceğımız, vegan olmayanların da katılıp istedikleri gibi veganlıkla ilgili sohbet edebileceği pek keyifli bir gün geçirelim istiyoruz. Bu yazı vegan […]

9 Eylül Cumartesi günü İstanbul Göztepe Özgürlük Parkı’nda Vegan Şenlik düzenleniyor. Şenliğin duyurusu şu şekilde:

Geleneksel olmayan vegan şenlik ayağınıza geldi.

Bol bol veganlık konuşacağımız, piknik yapacağımız, istersek alkol alabileceğimiz, çeşitli oyunlara ve atolyelere dahil olabileceğımız, vegan olmayanların da katılıp istedikleri gibi veganlıkla ilgili sohbet edebileceği pek keyifli bir gün geçirelim istiyoruz.

Bu yazı vegan şenlikle bitirelim. Sen de enstrümanını, yemeğini, bisikletini, topunu, sosyalleşmek isteyen herhangi bir tür arkadaşını getir.

Yiyoruz, içiyoruz, dans ediyoruz, tartışıyoruz, sohbet ediyoruz, takas yapıyoruz, eğleniyoruz.

Getireceğiniz yiyecek, içecek, araç ve gereçlerin hayvansal ürün içermemesi yani vegan olması gerektiğini unutmayın. Bu konuda en güvenli ve kolay katkıyı meyve ve kuruyemişlerle sağlayabilirsiniz.

(içerik güncellenecektir)

-Piknik (Vegan döner, vegan mayonez, vegan pastalar, vs.)

-Forum : Hayvan özgürlüğü hareketi’nin topraklarımızdaki durumunun değerlendirmesi

-Okuma&Tartışma : Hayvan özgürlüğü ile ilgili getireceğimiz metinlerin okunup tartışılması. Sen de okumak, tartışmak istediğinden mümkünse bir kaç kopya getirmekten çekinme.

-Frizbi, bisiklet, voleybol, futbol, kart oyunları, vs.

-Vegan olmak isteyen, veganlıkla ilgili herhangi bir şey sormak ya da tartışmak isteyenlerle sürekli ilgilenmeye hazır veganlık anlatıcıları.

-Takas Pazarı : Takas ve paylaşım için kullanmadığınız eşyalarınızı (kitap, giysi, çanta -vegan olması şartıyla-) getirebilirsiniz.

-Halay

-Müzik aletleri dinletisi ve atölyesi

Herhangi bir mesele için Arvid : 0542 572 1791

Kaynak