III. Beyoğlu Sinema Atölyesi başvuruları başladı!

8-25 yaş arasında sinemaya ilgi duyan ve kendi hikayesini oluşturmak isteyen tüm GENÇLER; senaryo yazımı, yönetmenlik, cast, dağıtım ve pazarlama gibi sinemaya dair farklı alanlarda kendinizi geliştirmek, mesleki bir eğitimle geleceğinize yön vermek istiyorsanız Beyoğlu Sinema Atölyeleri size göre! 18 Eylül-1 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan atölyelere başvuru için ekteki formu doldurmanız ve 1 […]

8-25 yaş arasında sinemaya ilgi duyan ve kendi hikayesini oluşturmak isteyen tüm GENÇLER; senaryo yazımı, yönetmenlik, cast, dağıtım ve pazarlama gibi sinemaya dair farklı alanlarda kendinizi geliştirmek, mesleki bir eğitimle geleceğinize yön vermek istiyorsanız Beyoğlu Sinema Atölyeleri size göre!

18 Eylül-1 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan atölyelere başvuru için ekteki formu doldurmanız ve 1 dakika içerisinde kendinizi anlattığınız bir videonuzu* bizimle paylaşmanız yeterli! Başvuruların ardından yapılacak değerlendirme ile atölyelere katılmaya hak kazanan gençler ile diğer detaylar için temasa geçilecektir.

Başvuru için son tarih: 8 Eylül 2017 Pazartesi Cuma saat 17.00.

*Videonuzu youtube’a yükleyip linkini bizimle paylaşmanız rica olunur.

Başvuru için tıklayın.