Geleceğin Eğitmenleri İzmir Maker Faire Fuarında

Habitat Cisco Networking Academy Bilişim Teknolojisinin Temelleri v5.0 Eğitmen Eğitimine katılarak geleceğin eğitmenleri arasında yer almak ister misiniz? 5 Gün sürecek online eğitim sonrasında İzmir Maker Faire Fuarında gerçekleşecek 3 saatlik laboratuvar eğitimi ve sonrasında gerçekleşecek sınavı başarı ile tamamla geleceğin eğitmenleri arasında yerini al. Eğitmen statünü korumak için 3 ay içinde ilk eğitimini vermen ve bir yıl boyunca […]

Habitat Cisco Networking Academy Bilişim Teknolojisinin Temelleri v5.0 Eğitmen Eğitimine katılarak geleceğin eğitmenleri arasında yer almak ister misiniz?

5 Gün sürecek online eğitim sonrasında İzmir Maker Faire Fuarında gerçekleşecek 3 saatlik laboratuvar eğitimi ve sonrasında gerçekleşecek sınavı başarı ile tamamla geleceğin eğitmenleri arasında yerini al. Eğitmen statünü korumak için 3 ay içinde ilk eğitimini vermen ve bir yıl boyunca arkadaş grubun veya 40 farklı kişiyi eğitmen yeterli. Unutma aldığın eğitim geleceğine yön verir.

  • Eğitim 15 Kişilik 2 Grupla Sınırlıdır.
  • Eğitime katılım şartı, belirtilen tarihlerde laboratuvar eğitimine ve final sınavına katılabilecek olman.

Unutma bu eğitime başvurabilmek için 22/08/2017  tarihindeki laboratuvar dersine ve sonrasındaki sınava 23/08/2017  katılmak gerekmekte.

Bilgi için: mahmut@habitatdernegi.org