Berlin Bisiklet Hakları Savunma Deneyimi’nden İstanbul Bisiklet Dönüşümü

Bisikletli hakları savunucusu Volksentscheid Fahrrad – Bicycle Referendum inisiyatifinden Jan Michael Ihl, İstanbul’da Bisikletli Ulaşım Platformu – BUP ile buluşuyor. Jan Michael Ihl, Berlin’de bisikletli hakları için yaptıkları çalışmaları, verdikleri mücadeleyi ve sonucunda yeni bir bisiklet kanunu için 100.000 imza topladıklarını, isteklerini Berlin Belediyesi’ne kabul ettirdiklerini, bisiklet alt yapısı için yıllık 40 milyon € bütçe ayrılmasını […]

Bisikletli hakları savunucusu Volksentscheid Fahrrad – Bicycle Referendum inisiyatifinden Jan Michael Ihl, İstanbul’da Bisikletli Ulaşım Platformu – BUP ile buluşuyor.

Jan Michael Ihl, Berlin’de bisikletli hakları için yaptıkları çalışmaları, verdikleri mücadeleyi ve sonucunda yeni bir bisiklet kanunu için 100.000 imza topladıklarını, isteklerini Berlin Belediyesi’ne kabul ettirdiklerini, bisiklet alt yapısı için yıllık 40 milyon € bütçe ayrılmasını sağladıklarını, 2050 yılına kadar 350 km bisiklet yolu yapılacağını ve tüm bunları nasıl başardıklarını anlatacak.

“Bir otomobil şehrinden bisiklet şehrine dönüşüm geçiren Berlin’in Bisikletli Haklarını Savunma Deneyimi’nden İstanbul’da Bisiklet Dönüşümünü hep birlikte düşüneceğiz!”

Cuma 4 Ağustos 2017 I 19:30-21:00 I Tasarım Atölyesi Kadıköy’de

*Söyleşi İngilizce ve Türkçe olacaktır.

**Bisikletli Ulaşım Platformu – BUP ve Volksentscheid Fahrrad ortak etkinliğidir.

***Bisikletinizle gelebilirsiniz, mekan giriş holünde güvenli park imkanı vardır.