İzmir LGBTİ+ Aile Grubu Çaya Çağırıyor

İzmir LGBTİ+ Aile Grubu, açılma ve açılamama hikâyelerini paylaşmak için “çayda buluşalım!” diyor. İzmir LGBTİ+ Aile Grubu ve Genç LGBTİ+ Derneği, çaya çağırıyor. 18:00 – 20:00 saatlerinde Genç LGBTİ+ dernek ofisinde gerçekleşecek olan çay buluşmasında açılma ve açıl(a)mama deneyimleri konuşulacak. Genç LGBTİ+’den Barış Azar etkinlikle ilgili kaosGL.org’a “Açılma, açılamama ve açılmama üçgeni LGBTİ+ gençler için […]

İzmir LGBTİ+ Aile Grubu, açılma ve açılamama hikâyelerini paylaşmak için “çayda buluşalım!” diyor.

İzmir LGBTİ+ Aile Grubu ve Genç LGBTİ+ Derneği, çaya çağırıyor. 18:00 – 20:00 saatlerinde Genç LGBTİ+ dernek ofisinde gerçekleşecek olan çay buluşmasında açılma ve açıl(a)mama deneyimleri konuşulacak.

Genç LGBTİ+’den Barış Azar etkinlikle ilgili kaosGL.org’a “Açılma, açılamama ve açılmama üçgeni LGBTİ+ gençler için zor olabiliyor. Kimse kimseye açılmak zorunda değil, açılmak ya da açılmamak kişinin kendine kalmış bir karar. Biz bu çayda gençlere “açılın” ya da “açılmayın” demek için değil, açılmayla birlikte yaşanılan deneyimleri çoğaltarak aileyle yürümekte olan sürecin nasıl daha sağlıklı gidebileceğini konuşmak için bir araya geleceğiz. Aynı şekilde, çocuğu açılan ailelerle de bu süreci tartışacağız” dedi.

Kaynak: KAOS GL