II. ‘Teknolojik Uyku Festivali’ Başlıyor

Buca Belediyesi ve Radyo Romantik Türk iş birliğiyle eylül ayında “Uyku Festivali”’ düzenliyor. Festivalin duyurusu şöyle: Uyku Festivali”nin başındaki “Teknolojik” kelimesini gördüğünüzde aslında ne olduğunu hemen anlıyorsunuz. Bu festival için “dijital detoks” en doğru tanımlama olsa gerek. Buca Belediyesi ve Radyo Romantik Türk iş birliğiyle düzenlenen ve bir ilk olma özelliğine sahip “Uyku Festivali”nde günlük yaşamımızı -7 […]

Buca Belediyesi ve Radyo Romantik Türk iş birliğiyle eylül ayında “Uyku Festivali”’ düzenliyor. Festivalin duyurusu şöyle:

Uyku Festivali”nin başındaki “Teknolojik” kelimesini gördüğünüzde aslında ne olduğunu hemen anlıyorsunuz. Bu festival için “dijital detoks” en doğru tanımlama olsa gerek.

Buca Belediyesi ve Radyo Romantik Türk iş birliğiyle düzenlenen ve bir ilk olma özelliğine sahip “Uyku Festivali”nde günlük yaşamımızı -7 gün 24 saat- çevreleyen dijital kaostan sizleri iki günlüğüne de olsa uzaklaştırmayı amaçlıyoruz.

Peki bunu nasıl yapacağız?

Buca’nın eşsiz doğal güzellikleriyle nam salmış Kaynaklar Köyü’nün hemen dışındaki kamp alanına giriş yaptığınız andan itibaren, tüm dünyayı sığdırdığımız akıllı telefonlarınıza, tabletlerinize; dolayısıyla da çağın bağımlılığı sosyal medyaya veda ediyorsunuz.

Dijital dünya üzerinden tüm yaşamımızı saran kontrolsüz bilgi bombardımanından; algı yönetimi savaşlarından uzakta geçen bu iki günde ne mi yapacaksınız? Bu sürenin nasıl geçeceğini hayal dahi edemiyorsunuz değil mi?

O zaman siz çadır ve kamp eşyalarınızı alıp gelin; bakın neler neler sizleri bekliyor?

Biz sizin için her şeyi düşündük. Her şey ücretsiz… Biz festival alanında güvenlikten sağlığa festival süresince anılarınıza dahil edeceğiniz fotoğraflar için fotoğrafçınıza kadar her şeyi düşündük.

Tüm ihtiyaçlarınızın dört dörtlük karşılanacağı bir kamp alanı hazırlıyoruz sizler için… Doğayla iç içe geçireceğiniz iki günde tüm öğünleriniz de tamamen doğal ürünlerden oluşacak.

Kamp ateşi etrafında müzik ve sohbet mi etmek istersiniz? Kitaplarımı özledim sadece okumak istiyorum mu dersiniz? Çocukluğunuzda kalan, artık unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını yeniden hatırlamak mı istersiniz? Tavla-satranç turnuvalarıyla mı vakit geçirmek istersiniz? Güne yogayla mı başlamak istersiniz? Ya da doğa yürüyüşüyle bölgeyi keşfe mi çıkmak istersiniz?

İşte “Teknolojik Uyku Festivali” bütün bunları yapabileceğiniz bir festival olacak.

Festivalin Süresi:  15-17 Eylül2017

Başvuru tarihi: 10-31 Temmuz

Bilgi ve başvuru için tıklayın.

İlgili Yazılar

Tüm Haberler