Birleşmiş Milletler Hukuk İşleri Ofisi Bölümü Yönetici Arıyor

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi Hukuk İşleri Ofisi Bölümü’nde “17-LEG-OLA-76463-D-NEW YORK (G)” numarası ile açılan “Director, D2” kadrosu verilecektir. Adayların başvurularının 9 Temmuz 2017 tarihine kadar BM’nin internet adresi üzerinden iletilmesi beklenmektedir. Kadın adayların başvurularının teşvik edildiği söz konusu münhal kadrolara başvuranların herhangi bir suçtan hüküm giymedikleri, ceza veya disiplin suçu nedeniyle soruşturulmadıkları nihai aday […]

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi Hukuk İşleri Ofisi Bölümü’nde “17-LEG-OLA-76463-D-NEW YORK (G)” numarası ile açılan “Director, D2” kadrosu verilecektir.

Adayların başvurularının 9 Temmuz 2017 tarihine kadar BM’nin internet adresi üzerinden iletilmesi beklenmektedir. Kadın adayların başvurularının teşvik edildiği söz konusu münhal kadrolara başvuranların herhangi bir suçtan hüküm giymedikleri, ceza veya disiplin suçu nedeniyle soruşturulmadıkları nihai aday listesine kalanlar tarafından bildirilmesi talep edilmektedir. Söz konusu münhal kadro ile ilgili bilgiler ekte yer almaktadır.

Kaynak