İmece Vakti Programı Türkiye’de Mülteci/Göçmen/Geçici Koruma Statüsünde Bulunan Kişiler için Eğitmen Eğitimi

Habitat Derneği’nin Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği desteği ile yürüttüğü bir program olan İmece Vakti Programı Türkiye’de sayıları 3 milyonu bulan mülteciler için geliştirdiği girişimcilik programları ile istihdama katkı sağlayarak ortak bir gelecek yaratmayı amaçlamaktadır. İmece Vakti Programının Türkiye’de mülteci-göçmen-geçici koruma statüsünde bulunan kişilere finansal okuryazarlık ve bilgisayar okuryazarlığı eğitmen eğitimi duyurusu şu şekilde: Finansal Okuryazarlık […]

Habitat Derneği’nin Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği desteği ile yürüttüğü bir program olan İmece Vakti Programı Türkiye’de sayıları 3 milyonu bulan mülteciler için geliştirdiği girişimcilik programları ile istihdama katkı sağlayarak ortak bir gelecek yaratmayı amaçlamaktadır.

İmece Vakti Programının Türkiye’de mülteci-göçmen-geçici koruma statüsünde bulunan kişilere finansal okuryazarlık ve bilgisayar okuryazarlığı eğitmen eğitimi duyurusu şu şekilde:

Finansal Okuryazarlık & Bilgisayar Okuryazarlığı Eğitmen Eğitimi

Sen de İmece Projesi kapsamında düzenlediğimiz 19 – 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleştirilecek olan finansal okuryazarlık ya da bilgisayar okuryazarlığı eğitmen eğitimine katılmak ister misin?

Kimler eğitmen olabilir?     
Türkiye’de mülteci / göçmen / geçici koruma statüsünde bulunan, gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip 18 – 30 yaş arasındaki gençlerin başvurmasını bekliyoruz.

Eğitim Detayları
Finansal Okuryazarlık ve Bilgisayar Okuryazarlığı konusunda 19 – 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında sürecek olan eğitmen eğitimini için 75 kişilik kontenjan bulunmaktadır. (Bilgisayar okuryazarlığı 50 – Finansal Okuryazarlık 25)

Eğitimler, projenin master eğitmenleri tarafından verilecektir. Katılımcıların yol, konaklama ve 3 öğün yemek masrafları proje tarafından karşılanacaktır.

Eğitmen eğitimi Türkçe ve Arapça dillerinde verilecektir.

Son başvuru tarihi: 5 Temmuz 2017

Başvuru linki:          https://form.jotform.com/71692416966973

Kaynak