Anadolu Jam 23-30 Ağustos’ta Mardin’de

Anadolu Jam, Türkiye’nin her köşesinden, sosyal, ekolojik, ekonomik değişime ya da bireysel dönüşüme niyeti olan, 18 yaş üstü 30 kişiyi 7 gün için, 23-30 Ağustos 2017 tarihlerinde Mardin’deki Her yerde Sanat Derneği’nde bir araya getirecek. Etkinlik süresince birbirinden birçok anlamda (etnik, sosyal, dini, kültürel, ekonomik, vs.) farklı bireyler yan yana gelerek, çeşitlilikleriyle topluluk oluşturmayı deneyimleyecek. Başvuracak adaylar için […]

Anadolu Jam, Türkiye’nin her köşesinden, sosyal, ekolojik, ekonomik değişime ya da bireysel dönüşüme niyeti olan, 18 yaş üstü 30 kişiyi 7 gün için, 23-30 Ağustos 2017 tarihlerinde Mardin’deki Her yerde Sanat Derneği’nde bir araya getirecek.

Etkinlik süresince birbirinden birçok anlamda (etnik, sosyal, dini, kültürel, ekonomik, vs.) farklı bireyler yan yana gelerek, çeşitlilikleriyle topluluk oluşturmayı deneyimleyecek.

Başvuracak adaylar için son başvuru tarihi 1 Temmuz 2017 olup, başvuru sonucu 23 Temmuz haftasından itibaren bilgilendirilecekler.

Anadolu Jam ekibinin başvuru süreci hakkında söyledikleri ise şöyle:

Bu etkinliğin tabiatı ve bizlerin sizi biraz daha iyi tanımak istememizden dolayı, bu başvuru formu genellikle karşılaştığınız başvuru formlarından biraz daha uzun ve detaylı bilgi istiyor. Katılımın esas olduğu Jam, her bir katılımcı için farklı şeyler ifade ediyor, çünkü Jam katılımcıların kişilikleri ve varlıklarıyla Jam oluyor, anlam buluyor. Bu yüzden formda dil bilgisi doğruluğu ya da süslü cümlelerden öte sizin kim olduğunuzu, ne hissettiğinizi duymak ve şeffaflık bizim için daha önemli.

Sizin ne kadar detay vermek istediğinizle alakalı olarak biraz uzun sürebilecek, önemli bir adım bu. İsterseniz çayınızı kahvenizi alın, isterseniz ilham aldığınız bir yere konumlanın ve düşünmeye, yazmaya, paylaşmaya başlayın. Şimdiden ellerinize sağlık!

Başvurmak için tıklayınız.

Anadolu Jam