Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan İkinci Başvuru Çağrı İlanı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD Programı’nın İkinci Başvuru Çağrı İlanı’nı yayınlandı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 12 Haziran 2017 tarihi itibariyle İkinci Başvuru Çağrı ilanını duyurdu. Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD Programı 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak isteyen kurumlar için yapıldı. […]

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD Programı’nın İkinci Başvuru Çağrı İlanı’nı yayınlandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 12 Haziran 2017 tarihi itibariyle İkinci Başvuru Çağrı ilanını duyurdu. Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD Programı 2014-2020 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak isteyen kurumlar için yapıldı.

Bu çağrı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu, faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali destek kaynağı sağlamaktadır. Ayrıca “Kamu Katkısı” olarak adlandırılan bu destek, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

Başvuru tarihi

Başvurular 06.09.2017 tarihi saat 09:00’dan itibaren, yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır. Online Proje Başvuru Sistemi 26.09.2017 tarihi saat 21:00’da kapatılacaktır. Başvuruların son teslim tarihi 28.09.2017, saat 18:00’dir. Son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Kaynak

İdema aberin sayfasından alınmıştır.