Türkçeleştirilmiş Olan “Kömür Atlası” Heinrich Böll Stiftung Derneği Tarafından Yayımlandı

“Uluslararası versiyonu Heinrich Böll Vakfı tarafından 2015 yılında yayımlanmış olan Kömür Atlası’nı biz de Türkiye’den makaleler ile zenginleştirerek Türkçe yayımlıyoruz” diyen Heinrich Böll Stiftung Derneği, kitabın pdf formatını paylaştı. Kitabın sunum metninde Türkiye’deki kömür felaketlerine değinen dernek “Türkiye’nin kömür gerçeği çok katmanlı ve emekten hukuka, halk sağlığından iş güvenliğine ve hatta yönetişime kadar çok yönlü […]

“Uluslararası versiyonu Heinrich Böll Vakfı tarafından 2015 yılında yayımlanmış olan Kömür Atlası’nı biz de Türkiye’den makaleler ile zenginleştirerek Türkçe yayımlıyoruz” diyen Heinrich Böll Stiftung Derneği, kitabın pdf formatını paylaştı.

Kitabın sunum metninde Türkiye’deki kömür felaketlerine değinen dernek “Türkiye’nin kömür gerçeği çok katmanlı ve emekten hukuka, halk sağlığından iş güvenliğine ve hatta yönetişime kadar çok yönlü değerlendirilmesi gereken bir başlık. Kömür Atlası’nı dikkatinize sunarken Zonguldak’ta, Soma’da, Karaman’da, Şırnak’ta ve tüm Türkiye’deki kömür felaketlerinde yitirdiklerimizi saygı ile anıyoruz.” dedi.

Kitabın içeriği hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayın.

Kitabı buradan indirebilirsiniz.