Anna Lindh Vakfı Türkiye Ağı Etkinliği: STK’lar İçin Dijital Kampanyacılık

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı’nın (TÜSEV) Türkiye Ağı Koordinatörlüğünü yürüttüğü Anna Lindh Vakfı, 2017 yılı faaliyetleri kapsamında ‘STK’lar için Dijital Kampanyacılık Eğitimi’ düzenlemektedir. Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı üyeleri için düzenlenen etkinlik, 21-22 Haziran tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul’da gerçekleşecektir. STK’lar için Dijital Kampanyacılık Eğitimi’ne katılan sivil toplum kuruluşlarının kampanya stratejisi, kampanya ve görselleştirme araçları, başarılı örnekler […]

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı’nın (TÜSEV) Türkiye Ağı Koordinatörlüğünü yürüttüğü Anna Lindh Vakfı, 2017 yılı faaliyetleri kapsamında ‘STK’lar için Dijital Kampanyacılık Eğitimi’ düzenlemektedir. Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı üyeleri için düzenlenen etkinlik, 21-22 Haziran tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında İstanbul’da gerçekleşecektir. STK’lar için Dijital Kampanyacılık Eğitimi’ne katılan sivil toplum kuruluşlarının kampanya stratejisi, kampanya ve görselleştirme araçları, başarılı örnekler ve kampanya değerlendirme konularında bilgilendirmeleri hedeflenmiştir. Sunumlar ve grup çalışmalarından oluşacak eğitime katılan sivil toplum temsilcileri dijital kampanyacılık konusunda pratik bilgiler edinecek, grup çalışmaları ile öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı bulacaklardır. Eğitim, uzmanlığı sivil toplum kuruluşları için kaynak, kapasite ve iletişim geliştirme olan Pikan Ajans tarafından verilecektir.

21-22 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan eğitim programına katılım talebinizi 9 Haziran Cuma günü saat 18.00’e kadar, kubra@tusev.org.tr adresinden Kübra Efe’ye iletmenizi rica ederiz. Eğitim programı için öngörülen katılımcı sayısı sınırlıdır. Toplantıya İstanbul dışından burslu katılım için sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır. İstanbul dışından katılmak isteyenlerin başvuru formunun ilgili bölümünü eksiksiz şekilde doldurması gerekmektedir.

* Eğitim programına katılım için Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı üyelerine öncelik verilecektir. Kişi sayısı ile ilgili sınırlama dolayısıyla eğitime her kurumdan bir temsilcinin başvurusu kabul edilecektir.   

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.