Veri Analitiği ve Sosyal Etkisi Konferansı

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, IE School of Human Sciences and Technology ve MEF Üniversitesi iş birliğiyle “Veri Analitiği ve Sosyal Etkisi Konferansı” düzenleniyor. Konferansın duyurusu şöyle: Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, IE School of Human Sciences and Technology ve MEF Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Veri Analitiği ve Sosyal Etkisi Konferansı” 7 Haziran Çarşamba günü İTÜ ARI II Teknokent, Dr. Akın Çakmakcı Konferans Salonu’nda gerçekleşiyor. Konferansta veri ve […]

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, IE School of Human Sciences and Technology ve MEF Üniversitesi iş birliğiyle “Veri Analitiği ve Sosyal Etkisi Konferansı” düzenleniyor. Konferansın duyurusu şöyle:

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, IE School of Human Sciences and Technology ve MEF Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Veri Analitiği ve Sosyal Etkisi Konferansı” 7 Haziran Çarşamba günü İTÜ ARI II Teknokent, Dr. Akın Çakmakcı Konferans Salonu’nda gerçekleşiyor.

Konferansta veri ve veri analitiği kavramları sosyal etki boyutuyla ele alınacak. Ayrıca konferansta gerçek veriler üzerinde çalılacak olan interaktif bir vaka çalışması bölümü de yer alıyor.

Tarih: 7 Haziran 2017          

Yer: Dr. Akın Çakmakcı Konferans Salonu, İTÜ ARI II Teknokent  Maslak-İstanbul      

Kayıt için tıklayın  

*Önemli! Vaka Çalışması’na katılmak için 2-3 kişilik bir takım kurarak sesder@ttgv.org.tr adresine katılmak istediğinize dair bir e-posta göndermeniz ve size gönderilecek olan formu doldurmanız yeterli! Katılımcıları MEF Üniversitesi ve IE School of Human Sicences and Technology’den süpriz hediyeler bekliyor olacak.

Vaka Çalışmasına Katılım için Son Başvuru: 4 Haziran Pazar, 23:30

PROGRAM:

13:30-14:00 Tanışma

14:00-14:20 Açılış Konuşması, Cengiz Ultav, TTGV

14:20-14:30 Veri Biliminin Sosyal Etkisi, Marcos Ramirez , IE Business School

14:30-14:40 Türkiye’de Veri Bilimi ,Özgür Özlük, MEF Universitesi

14:40-15:40 Panel :   Özgür ÖzlükModeratör

Ebru AKTAN ,IBM Client Center Manager & IBM University Relations Leader
Gregers Tang THOMSEN, Partner at Superpool ltd.
Özlem Akpınar,Senior Business Solutions Manager, SAS

15:40-16:00 Ara

16:00-17:10 Vaka Çalışması : Gerçek Veri seti ile interaktif atölye çalışması , Josep Curto, IE Business School

17:10-17:30 Vaka çalışması Özeti

*Etkinlik dili ingilizcedir.