Kaos GL’nin politikalarını tartışmaya ne dersiniz?

Kaos GL, sizi LGBTİ hareketine ve Kaos GL politikalarına yön vermeye, değerlendirmeye davet ediyor. Türkiye’deki LGBTİ hareketi içerisinde Kaos GL’nin izlediği strateji, politika ve faaliyetler hakkında LGBTİ’lerin görüşlerinin ve önerilerinin alınması için 13 Mayıs’ta Ankara’da bulgulama toplantısı yapılacak. Kaos GL’nin dışarıdan tarafsız bir gözle nasıl göründüğü ve birlikte neleri daha iyi yapabiliriz soru başlıkları altında […]

Kaos GL, sizi LGBTİ hareketine ve Kaos GL politikalarına yön vermeye, değerlendirmeye davet ediyor.

Türkiye’deki LGBTİ hareketi içerisinde Kaos GL’nin izlediği strateji, politika ve faaliyetler hakkında LGBTİ’lerin görüşlerinin ve önerilerinin alınması için 13 Mayıs’ta Ankara’da bulgulama toplantısı yapılacak.

Kaos GL’nin dışarıdan tarafsız bir gözle nasıl göründüğü ve birlikte neleri daha iyi yapabiliriz soru başlıkları altında gerçekleştirilecek olan toplantı, LGBTİ hak sahiplerinin görüşleri ve önerileri ile şekillenecek.

Kişisel olanın aynı zamanda politik olduğunun bilinci içerisinde gerçekleşecek olan bu çalışma LGBTİ hareketine güç katma ve geliştirme açısından ayrıca değer ve önem taşıyor.

Toplantıya katılmak isteyen Mersin, İzmir ve Ankara’dan LGBTİ’lerin dernek@kaosgl.org adresine; ad, soyad, telefon numarası ve bu çalışma ile ilgili motivasyonunu belirten bir metinle birlikte mail atması gerekiyor. Mersin, İzmir ve Ankara’dan başvuruya açık olan çalışmada, belirlenen katılımcıların tüm ulaşım ve konaklama masrafları karşılanacak.