Futbolda Cinsel Şiddet ve Cinsiyet Ayrımcılığı Sempozyumu

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği futbolda üretilen cinsel şiddet söylemleri ve cinsiyetçi tezahüratlara karşı farkındalık yaratmak için 13-14 Mayıs 2017 tarihinde ”Futbolda Cinsel Şiddet ve Cinsiyet Ayrımcılığı” konulu bir sempozyum düzenliyor. Heinrich Böll Stiftung Derneği’nin destekleriyle gerçekleşen sempozyumun düzenleyicileri arasında; Kadınlar için Spor ve Fiziksel Aktivite Derneği (KAFSAD) ve Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi de […]

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği futbolda üretilen cinsel şiddet söylemleri ve cinsiyetçi tezahüratlara karşı farkındalık yaratmak için 13-14 Mayıs 2017 tarihinde ”Futbolda Cinsel Şiddet ve Cinsiyet Ayrımcılığı” konulu bir sempozyum düzenliyor.

Heinrich Böll Stiftung Derneği’nin destekleriyle gerçekleşen sempozyumun düzenleyicileri arasında; Kadınlar için Spor ve Fiziksel Aktivite Derneği (KAFSAD) ve Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi de bulunuyor.

Sempozyum boyunca futboldaki şiddet ve cinsiyetçi söylemlerin kırılması ve alternatif oluşturulması için ‘Tezahürat’te Mağdursuz Küfür Atölyesi’, ‘Ayrımcılık ve Mücadele Yöntemleri ve Önleyici Yaklaşımlar’, ‘Medya, Cinsel Şiddet, Dil ve Çözüm Önerileri’ gibi çeşitli atölyeler de düzenlenecek. Sempozyum bitiminde ise Korospular sahne alacak.

Dostluk Maçı

Sempozyumun ardından Kızlar Sahada, Atletik Dildoa, Karşı Lig, Sportif lezbon ve Lezyonerler takımları ile bir dostluk maçı düzenlenecek.

Herkesin katılımına açık olan sempozyuma linkten kayıt yaptırabilirsiniz: p2.khas.edu.

Adres: Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Kampüsü Cibali Salonu, Cibali, Fatih, İstanbul

Detaylı program için tıklayınız