BİLGESAM Bahar Dönemi Staj Duyurusu

04 Nisan 2017
Bilge Adamlar Stratejik Araştırmalar Merkezi (BİLGESAM) uluslararası ilişkiler, dış politika, uluslararası ekonomi konuları ve uluslararası platformda yaşanan olayların Türkiye’ye etkileri ile ilgilenen lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yarı zamanlı “Staj ve Sertifika Programı” imkânı sunmaktadır. Gerçekleştirilecek olan staj programı kapsamında katılımcılar, BİLGESAM Uzmanlarının deneyimlerinden faydalanma ve birlikte akademik çalışmalar yapma imkânı elde etmektedirler. Bunların yanında […]

Bilge Adamlar Stratejik Araştırmalar Merkezi (BİLGESAM) uluslararası ilişkiler, dış politika, uluslararası ekonomi konuları ve uluslararası platformda yaşanan olayların Türkiye’ye etkileri ile ilgilenen lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yarı zamanlı “Staj ve Sertifika Programı” imkânı sunmaktadır.

Gerçekleştirilecek olan staj programı kapsamında katılımcılar, BİLGESAM Uzmanlarının deneyimlerinden faydalanma ve birlikte akademik çalışmalar yapma imkânı elde etmektedirler. Bunların yanında stajyer öğrenciler, BİLGESAM işbirliği ile yapılan ulusal ve uluslararası toplantılara, seminerlere, konferans ve çalıştaylara katılma fırsatına sahip olacaklardır. Stajyerlere iki ay sürecek olan program boyunca uluslararası ilişkiler ve politikaya dair bilgilerini artırma olanağı sağlanacaktır. Program sonunda staj programını başarı ile tamamlayan stajyerlere sertifika takdim edilecektir.

Staj programına üniversitelerin Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Ekonomi bölümü öğrencileri kabul edilecektir.

Staj programına başvuruda bulunmak için gerekli belgeler:

-Başvurunun değerlendirilmeye tabi tutulması için fotoğraflı öz geçmiş,

-100 kelimelik niyet mektubu (Staj programından beklentileri ve ilgi alanlarını içerecek şekilde)

-Önceden yazılmış akademik çalışma (analiz, makale vs.)

-Staj ve Sertifika Programı ücreti 250 TL’dir.

Başvuruların 27 Mart –  13 Nisan 2017 tarihleri arasında e-posta yoluyla BİLGESAM Araştırma Koordinatörü alisemin@bilgesam.org adresine gönderilmesi gerekmektedir.